Ota yhteyttä

Tiimiaktiviteetteja etätiimeille

Globalisaation myötä työntekijöistä on tullut yhä liikkuvaisempia. Tilastokeskuksen työolotutkimuksen mukaan etätyötä teki jo ennen koronavirusaikaa kolmannes suomalaisista palkansaajista. Sitten tulikin pakollinen sysäys digiloikkaan ja seurauksena etätyöbuumi - eikä vanhaan ole enää paluuta. Etätyöllä on monenlaisia etuja: se lisää työhyvinvointia ja vähentää työmatkoihin kuluvaa aikaa ja ympäristökuormitusta. Parhaimmillaan se myös lisää työn tuottavuutta.

Tiimityön tehokkuus kohtaa kuitenkin monia, uudenlaisia haasteita - oli sitten kyse etätyöstä tai henkilökohtaisista kohtaamisista, tehokkaasta kommunikoinnista, motivaatiosta tai yrityskulttuurin ylläpitämisestä poikkeusoloissa. Olemmekin Catalystissa rakentaneet koko joukon korkeatasoisia online-tiimiaktiviteetteja, jotka tuovat etätyötä tekevät avainhenkilösi ja virtuaalitiimisi lähemmäs toisiaan ja aktivoivat heitä fiksun yhdessä tekemisen merkeissä. Tässä muutamia esimerkkejä, jotka sopivat erinomaisesti virtuaalitapahtumien, -kokousten ja -koulutusten oheisohjelmiksi ja etätiimiesi aktivoinneiksi:

Book a Demo

Yhteisiä etäelämyksiä! Sitoutumista, yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä!

Tehokkaiden kommunikointikäytäntöjen omaksuminen ja oikeiden viestinnän välineiden valinta on etätyöskentelyn onnistumisen kannalta keskeisen tärkeää. Pelkkä työasioiden tehokas viestiminen ei kuitenkaan riitä. Vähintään yhtä olennaista on etätiimien yhteisen fiiliksen ja tekemisen kulttuurin ylläpito – huumoria unohtamatta!

Kansainvälisiä palkintoja kerännyt hitech -tuotteemme Go Team siirtyy nyt myös online-maailmaan ja ottaa uuden ”lentävän lähdön” konseptilla Go Remote. Sinun ja yrityksesi tilanteeseen ja tarpeisiin räätälöitävät online-visailut, valo- ja videokuvaushaasteet sitouttavat ja inspiroivat koko porukkaa yhteisen tekemisen ja onnistumisen ilon kautta. Tunnelma kohoaa pelin tuoksinassa ajoittain kohti korkeuksia! Ja, suosittu Konnia Karkuun -pakopeli on saatavana myös virtuaaliversiona. Mukaansatempaavan kokemuksen kaikille osallistujille ja yhteisen (virtuaali)matkan vaikkapa luovaan taidenäyttelyyn tai kiinnostavan museon salaisuuksien äärelle tarjoaa puolestaan Go Explore. Maailmanmatkailua niinikään virtuaalisti pääset kokemaan, kun heittäydyt tiimisi kanssa Pallo Haltuun! -kisan vietäväksi. Haastavat visailu- ja seikkailupelit ovat taattua tavaraa, kun on paikallaan sitouttaa porukka ja samalla laittaa jakoon aimo annos mielenkiintoista ja hyödyllistä yleistietoa.

Luovasti, motivoiden, sitouttaen

Anna tilaa tiimisi luovuudelle ja tarjoa heille tilaisuus heittäytyä hetkeksi irti arjesta siirtymällä hetkeksi unelmatehtaan palvelukseen. Suuntaa viihdyttävän ja sitouttavan yhteisen kokemuksen äärelle katsomalla video, jossa kokeneet tapahtumanvetäjämme johdattelevat tiimisi luomaan yhteisen elokuvan, toimittamaan sanomalehteä tai dubbaamaan omaperäisen suomalaisversion tunnetusta kansainvälisestä videoleikkeestä. Pistämme peliin vuosien kokemuksemme luovan tiiminrakennuksen saralla tarjotaksemme sinulle ja yrityksellesi elämyksiä virtuaalisesti. Tapahtumanvetäjämme palvelevat sinua sähköisesti (sanan molemmissa merkityksissä!), tuomaroiden tapahtumaasi ja pitäen yllä hyvää meininkiä alusta loppuun!

Musiikki auttaa voimaan hyvin, oppimaan ja olemaan läsnä

Catalystin musiikkiaktiviteetit vetoavat tunteisiin, herättävät ajatuksia ja palkitsevat. Antautumalla musikaalisen prosessin vietäväksi ja löytäessään yhteisen rytmin väki virittäytyy uusille aaltopituuksille, stimuloiden älynystyröitään ja löytäen itsestään uusia kykyjä.

Olemme rakentaneet valikoiman musikaalisia aktiviteetteja erityisesti etäkäyttöön. Kuvittelepa mielessäsi tiimisi heittäytymässä väkevän Haka -performanssin pyörteisiin, teemaan vihkiytyneen online-tapahtumanvetäjämme ohjauksessa. Taatusti energisoiva, yhteinen kokemus! Yhteen Ääneen on puolestaan voimauttava kuorokokemus, johon voit osallistua kotitoimistoltasi käsin.

Tiesitkö myös, että rytmiaktiviteetit synkronoivat aivoaaltosi oikeaan asentoon kohdataksesi muut ihmiset mahdollisimman suotuisissa olosuhteissa? Kokeile vaikka etänä toteuttavaa Funk the Kitchen -aktiviteettiamme ja hämmästy, miten hyvin tiimisi löytävät yhteisen rytmin jokaisen kotoa löytyvillä ruoanlaittovälineillä!

Terveeltä pohjalta kohti hyvinvointia

Terveet työntekijät ovat onnellisempia ja työssään tuotteliaampia. Usein kuullaan etätyöntekijöiltä, että he tekevät pitempää päivää eivätkä ehdi pitää taukoja. Samalla työn sekä vapaa-ajan rajat hämärtyvät. Catalystin etänä toteutettaviin hyvinvointiohjelmiin lukeutuu mm. Multimeditointi, jonka avaat kätevästi ulottuvillesi haluamallasi päätelaitteella, sinulle sopivana ajankohtana, missä tahansa.

Tarjoa tiimillesi työkalut elämän ylä- ja alamäkien kohtaamiseen; meditoinnin antamien taitojen ja käytänteiden kautta. Ja kun kaipaat lisäpotkua, kokeile Go Team - Wellbeing -aktiviteettiamme! Tämä energisoiva online-toteutus sisältää valikoiman kellotettuja fitness-harjoitteita, hyvinvointikyselyitä ja pilke silmäkulmassa -videohaasteita. Sopii kaikille osaamis- ja kuntotasoille.

Opitaan yhdessä - virtuaalisesti

Yrityspelipalettimme pistävät uutta puhtia virtuaaliseen tiimioppimiseen. Everestin Valloitus vie retkikuntasi maailman korkeimmalle vuorelle, kotisohvilta käsin. Tämä sovellus - jos joku - herättää porukkasi oivaltamaan, mitä on olla proaktiiivinen ja vahva tiimi!

Puhalla puhtia strategiseen suunnitteluun ja tiimityöhön myös etänä! Tempaise porukkasi mukaan menoon Troijan Sankarit -strategiapelissä! Eikä tässä vielä kaikki…älä unohda kysyä räjähtävän herättävää virtuaaliversiota uraauurtavasta tiimiaktiviteetistamme Loputon Luuppi.

Muista myös valikoimamme pikaenergisoijia, joita voit hyödyntää päivittäisten etäkokoustesi piristeinä, pitääksesi tiimisi motivoituneena ja sitoutuneena. Ota epäröimättä meihin EtäYhteyttä niin ideoidaan sinulle sopivimmat ja tavoitteidesi mukaiset ratkaisut

Etsitkö jotain muuta? Kokeile kätevää Event Finder -hakutyökalua.

Tarvitsetko apua? Autamme mielellämme. Voimme myös räätälöidä juuri tavoitteisiisi parhaiten sopivan aktiviteetin.

Ota yhteyttä