Race Around the World - Jouluerikoinen

Tervetuloa löytöretkelle kuinka joulunaikaa juhlistetaan eri puolilla maailmaa!

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Osallistujat tapaavat virtuaalisessa kohtauspaikassa, jossa he valitsevat joukostaan Joulupukin muiden saadessa lahjatonttujen roolin. Yhdessä he rientävät halki jouluyön ja toimittavat lahjoja lapsille niin monessa maassa kuin mahdollista ennen aamunkoittoa. Tiimit suorittavat jouluteemaisia haastetehtäviä, joista he saavat palkkioksi porkkanoita, joiden voimalla porot jaksavat jatkaa lentomatkaansa.

Tontut voivat nähdä haasteet, mutta eivät voi ratkaista niitä. Joulupukki voi ratkoa tehtäviä ja ottaa valokuvia, mutta ei voi tietää haasteiden sisältöä ilman tonttujen apua. Bonusarkku pullollaan porkkanoita odottaa tiimiä, joka viimeistelee oikeanlaisen lelukimaran. Kisakello käy armottomasti, laskien aikaa kullekin kuudelle mantereelle. Parhaimmin pistein koitokset läpäissyt tiimi korjaa voiton kotiin.

Hyötyä ja tuloksia

Lyhyessä ajassa suuren suosion saavuttanut Race Around the World –etätiimiaktiviteetti tarjoaa etätyötä tekeville mahdollisuuden irtiottoon ”työrooli-siiloistaan” ja rennon mutkattomaan vuorovaikutukseen kollegoidensa kanssa. Tiimit aloittavat suunnittelurupeamalla omaksuen ketterän otteen vastaan tulevien pelin haasteiden selättämiseksi. Sopivan uteliasta asennetta, luovaa ajattelua sekä päättelykykyjä kysytään kerättäessä tietoja ja puhallettaessa yhteen hiileen haastetehtäviä ratkottaessa.

Formaatti haastaa kaikki osallistujat kuuntelemaan toisiaan aktiivisesti sekä kommunikoimaan selkeästi ja ymmärrettävästi, varsinkin etäyhteyksien yli. Yhteiset tavoitteet sitouttavat ja innostavat porukan täysillä mukaan virtuaaliselle maailmanympärimatkalle jouluisen teeman tiimoilla

CSR-ideoita

Osa joulun taikaa on muistaa myös vähempiosaisia. Kisan aikana kerätyt pisteet voidaan kääntää hyväntekeväisyydeksi valitsemaasi kohteeseen - tai lahjoittaa pisteet maailmanlaajuisen B1G1-yhteistyökumppanimme kautta

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous