Island Survivor Online

Pelastajat viipyvät - selviytyykö tiimisi saarella riittävän pitkään?

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Joukkosi ovat haaksirikkoutuneet saarelle. Selviytyäksenne teidän on havaittava ohikulkeva laiva ja onnistuttava lähettämään sille hätäviesti.. Sitä ennen on mukauduttava vallitseviin olosuhteisiin, jotta selvitään hengissä. Saari näyttäytyy tabletilla yhdeksänä alueena. Jokaisella sektorilla vastaan tulee sarja survival-haasteita, kuten vesielementti, sääolot, ensiapu, suojien rakentaminen, viestiminen jne. Rannalle huuhtoutuu tavaraa, joka auttaa ratkomaan haasteisiin. Tehtävien mallikkaan läpiviennin myötä hihaan tarttuu samalla tuikitärkeitä selviytymistaitoja. Tiimien on kartutettava riittävästi tietouttaan kustakin osa-alueesta selvitäkseen. Liika ajankäyttö yhdessä kohteessa kostautuu jatkossa hankittaessa tarpeellista tietoa eri eloonjäämistekniikoista. Kun yksi sektori jätetään taakse, siihen ei ole paluuta…

Lopulta tiimeille selviää aluksen nimi ja milloin sen on määrä sivuuttaa saari. Parhaiten suoriutuneet tiimit lähettävät laivalle viestin ja pelastuvat. Eniten pisteitä kerännyt joukkue korjaa voiton.

Hyötyä ja tuloksia

Selviytyäkseen saarelta tiimien on rakennettava strategia ja sovellettava sitä ketteryydellä. Menestyäkseen tiimien tulee punnita, milloin kannattaa kiirehtiä seuraavalle sektorille ja milloin on harkitsemisen paikka. Aktiivista kommunikaatiota ja konsensusta kysytään päätöksiä tehtäessä. Tiimit kokevat hauskoja hetkiä oppiessaan yhdessä, aitoja taitojakin eloonjäämiseksi. Rajallinen aika ja resurssit panevat tiimidynamiikan koetukselle, haastaen porukan tarttumaan jokaiseen tarjoutuvaan tilaisuuteen.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous