Konnia karkuun!

Interaktiivinen ja hauska pakopeli

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
12 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Konnia karkuun! alkaa salaperäisellä videolla, jossa joukkueita syytetään täydellisestä ryöstöstä. He ovat olleet väärässä paikassa väärään aikaan. Joukkueilla on rajallinen aika saada omat selityksensä kuntoon ja määrittää täsmällinen hetki, jolloin he ovat olleet kussakin paikassa ryöstöyönä. Jos he vielä onnistuvat selvittämään, kuka timantit varasti, he pääsevät varmasti pälkähästä.

Joukkueilla on kullakin käytettävissään varustelaukku, jossa on tapahtumayöhön liittyviä ja selvitystyötä avustavia esineitä. Joukkueet säntäävät seikkailun tiimellykseen selvittämään mysteeriä ja pakenemaan mafiaa.  Go Team –sovellus opastaa heitä rasteille, jossa vastataan kryptisiin kuva- ja videokysymyksiin ja -arvoituksiin, joista saa johtolankoja ratkaisua varten. Haastetehtävät voivat olla parhaiden pakopelien mukaisesti salakirjoitusten selvittelyä, symbolikirjoitusten ratkaisua, vihjeiden etsimistä kuvamateriaalista, arvoituksia, toistuvien kuvien tunnistamista, erikoisia tuoksuja, salaperäisiä ääniä ja paljon muuta.

Joukkueet keräävät pisteitä oikeista vastauksista ja paljastavat aikaan ja paikkaan liittyviä johtolankoja lisättäväksi omiin tietoihinsa, joilla pyritään todentamaan heidän sijaintinsa tapahtuma-aikana. Voittajaksi julistetaan eniten pisteitä kerännyt joukkue, mutta koska joukkueiden pitää toimia yhdessä puhdistaakseen maineensa, voitto on yhteinen.

Hyötyä ja tuloksia

Kovassa nosteessa niin maailmalla kuin Suomessa olevat pakopelit ovat osoittautuneet oivaksi tavaksi astua omien mukavuusalueiden ulkopuolelle ja ottaa vastaan uusia ja jännittäviä haasteita. Konnia karkuun! -pakopeliä voidaan myös räätälöidä tapahtumasi tavoitteita vastaaviksi ja silti pysyä jännittävän teeman puitteissa. Konnia karkuun! pakottaa osallistujat ajattelemaan luovasti löytääkseen johtolankoja, kommunikoidakseen toistensa kanssa ja lopulta ratkaistakseen mysteerin.

Konnia karkuun! on suunniteltu niin, että jokainen osallistuja saa varmasti kokeilla kryptisten palapelien, valokuva- ja videohaasteiden, ääni- ja tuoksutehtävien, luovien ja innovatiivisten haasteiden ratkaisemista, osallistua lauluihin, tanssiesityksiin ja sanaleikkien keksimiseen ja paljon muuhun. Realistinen ja reaaliaikainen elämys antaa tähän uuteen yrityksille suunnattuun tiimiaktiviteettiin ensikäden kokemuksen toimimisesta uudessa ja oudossa tilanteessa, jossa olosuhteet ja seuraukset ovat odottamattomia. Jokainen johtolanka vie askeleen lähemmäksi ratkaisua, mutta annetun aikarajan puitteissa jännitys ja kiire kasvavat pelin edetessä. Yksilölliset vahvuudet tulevat esiin ja osallistujat oppivat reagoimaan panikoimatta ja ajattelemaan luovasti paineen alla.

Asiakkailta kuultua

Mahtava teema. Konnia karkuun! -aktiviteetin epätavalliset haasteet rohkaisivat kaikkia tekemään yhteistyötä ja ajattelemaan luovasti. Opimme paljon toisistamme ja meillä oli hauskaa yhdessä!

Pyydä tarjous