Summit Challenge Online

Koko porukalla huipulle!

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Räätälöidyn sovelluksen opastuksella tiimit heittäytyvät tutkimusmatkailijoiden rooliin monitasoiselle seikkailulle. Hauskat ja mukaansa tempaavat haasteet kartuttavat tiimien pistetiliä, avaten tien ylemmille tasoille ja uusiin rooleihin. Kiipeilijöiden ja retkikunnan johtajan tulee jakaa monenkirjavat tietonsa ja ohjeensa tavoitteeseen pääsemiseksi.

Tiimien päämääränä on edetä perusleiristä huipulle menestyksellä – ja ikuistaa hetki ylittämättömään “Huipulla!” -tiimikuvaan. Summit Challenge voidaan myös hienosäätää sisältämään yrityskohtaisia tehtäviä ja -kysymyksiä.

Hyötyä ja tuloksia

Virtuaalisessa retkikunnassa toki viihdytäänkin, mutta simulaatiossa aikapaineen alla tiimien on löydettävä uudet sitouttamisen käytännöt ja kasvaa tehokkaammiksi virtuaalisiksi tiimipelaajiksi. Tehokas kommunikaatio, sähäkkä päätöksenteko ja strateginen suunnittelu asetelmalla Riski vs.Palkkio ovat myös tärkeitä oppimisen teemoja.

Jaettu yhteinen etäkokemus täynnä luovuutta ja fokusoitua tiimitoimintaa kohti lopullista päämäärää – Summit Challenge on kokeellinen kokemus, joka on helppo jalkauttaa jokapäiväiseen tiimityöympäristöön.

CSR-ideoita

Ask about the powerful CSR component that can be added to your Summit Challenge activity.

Asiakkailta kuultua

Emme ole pitkään aikaan nauraneet yhtä paljon ja pitäneet näin hauskaa, koska kaikki ovat olleet niin kiireisiä, joten tämä oli juuri sitä mitä tarvitsimme! Tapahtuma oli suuri menestys. Kaikki RAKASTIVAT tapahtumaa ja odottavat jo innolla seuraavaa!

Joseph Foo
LUNO Malaysia

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous