InnoVoimaa - Digitaalisesti

Yhteistyössä on voimaa, etänä ja luovasti toteutettuna. Tuotetaan uusia ideoita, tiiminä.

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Kokoustyökalun kautta tiimit kirjautuvat InnoVoimaa -sovelluksen sivuille. Sivusto jakaa kullekin pelaajalle virtuaaliset pelikortit. Jokaisen pelurin kädessä on samanlainen valikoima kortteja kategorioissa Esine, Tekniikka ja Tietous. Haasteenaan luoda mullistava tuote, palvelu tai työkalu, osallistujat klikkaavat ja siirtävät värikoodatut korttinsa oikeisiin kohteisiin, tavoitteena löytää se oikea innovatiivisiin ideoihin johtava yhdistelmä. Seuraavaksi pistetään tiimeittäin pystyyn aivoriihet, joissa konsepteja jaetaan ja puntaroidaan yhteinen innovaatio lopuksi valiten. Aikaansaannoksesta laaditaan lyhyt, vakuuttava esittely, joka esitellään muille tiimeille Leijonanluola -tyyliisen myyntipuheen kera.

Hyötyä ja tuloksia

InnoVoimaa heittää tiimeille haasteen ideoida ja ajatella luovasti. Älyllinen ja samalla käytännönläheinen pelimatriisi tempaa samantien jokaisen mukaansa ja vangitsee heidän huomionsa mielenkiintoiseen tehtävähaasteeseen. Selkeän viestinnän ja aktiivisen kuuntelun tärkeys korostuvat, kun osallistujat oivaltavat avoimen ja esteettömän ideoinnin johtavan toimiviin innovaatioihin. Parhaista aineksista syntyvät pitchaukset ammentavat yhteisestä päätöksenteosta ja tiimidynamiikasta.

Innovoimaa on räätälöitävissä omien tavoitteidesi ja tapahtumasisältöjesi mukaiseksi. Tässä vihdoin virtuaalinen tiimiaktiviteetti, joka torppaa viimeisetkin turhat jupinat tyyliin ”ei kai taas vaan joku Zoom-palis?”…

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous