Uutishuone

Uutisia! Uutisia!

2 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Uutishuoneessa kahden-kolmen tunnin ajan tiimit kirjaimelliset luovat etusivun uutisia tehtävässä, joka menee otsikoiden taakse ja pureutuu tapahtumasi tavoiteviestien ytimeen. Tämä hauska, nopeatahtinen ja energinen tiimiyttämistehtävä vie henkilöstön mukavuusalueensa ulkopuolelle, keskelle uutishuoneen hektistä maailmaa. Tehtävä kuulostaa yksinkertaiselta. Tiimien tulee vain laatia sanomalehden etusivu, jossa kerrotaan päivän agendasta, sisällöstä, kohokohdista tai peräti kommelluksista. Nyt ei kuitenkaan riitä pelkkä jymyuutisen kehittäminen. Sanomalehdelle tulee antaa nimi, laatia useampi artikkeli, piirtää sarjakuva, suunnitella mainos ja laatia jopa talouskatsaus. Tämä vahva yhteinen kokemus saa osallistujat miettimään ja keskustelemaan minne liiketoiminta on menossa. Tämä kokemus ei hevillä unohdu!

Hyötyä ja tuloksia

Tämä mukava tehtävä vahvistaa tapahtumasi sisältöä tai tarkastelee olennaista bisnesaihetta. Uutishuone korostaa yhteistä luovuutta yrityksellesi tärkeissäasioissa: muutoshallintaa, tulevaisuuden visualisointia, yrityksen arvojen vahvistamista tai toimintatapojen ja käytäntöjen fiksua kyseenalaistamista. Hyvää projektinhallintaa vaaditaan, jotta aikataulut pitävät ohjelman aikana. Jokaisen tiimin aikaansaannos esitellään tilaisuudessa ja ne voidaan viedä työpaikalle, jossa ne toimivat suunnannäyttäjänä tulevaisuuden toiminnoille.

CSR-ideoita

Tässä tehtävässä pitää usein laatia tulevaisuutta koskevia uutisia. Se toimii hyödyllisenä työkaluna pohtiessanne yhteiskuntavastuulauselmaanne: tulevaisuuden uutisten ennustaminen on mahtava keino osallistujille pohtia omaa vaikutustaan ympäristöön ja mitä askeleita tulisi ottaa, että sovittu yhteiskuntavastuu toteutuisi.

Asiakkailta kuultua

Uutishuone on jännittävä ryhmäyttämistuote, joka pitää tiimit erittäin motivoituneina ja tarjoaa runsaasti onnistumisen tunteita. Erinomainen aktiviteetti tiimityön, liiketoiminnan tulosten ja innovaation edistämiseen.

Alison McLaughlin, Head of Learning and Development
Lane Crawford

Pyydä tarjous