Team Investigation Remote

Selvitä kuuluisan jalkapalloilijan visainen murha

1.5 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

CSI Home Office sujauttaa etäosallistujat etsivärooliin selvittämään tapausta, joka vilisee julkkiksia, lahjontaa ja kyseenalaisten keinojen käyttämistä. Laaja kirjo uutisartikkeleista, videoista ja muista johtolangoista koostuvaa todistusaineistoa esitellään online-portaalin välityksellä.

Joukkueet käsittelevät kutakin tuntematonta osatekijää lyhyissä, aikarajoitetuissa sprinttijaksoissa. Jokaisessa sprintissä osallistujat seuraavat tiettyä tutkintalinjaa, palaavat yhteen, tunnistavat mahdolliset motiivit ja yhdistävät linkkitiedot hyödynnettäväksi seuraavalla sprintillä. Joukkueilla on 90 minuuttia aikaa analysoida todisteet ja toimittaa tutkintalomake: tapaustietojen on sisällettävä jokaisen epäillyn mahdolliset motiivit, keinot ja mahdollisuus sekä tietysti paljastettava kuka on syyllinen.

Hyötyä ja tuloksia

CSI Home Office heijastelee reaalimaailman skenaariota, jossa etsivätiimien on analysoitava saatavilla oleva informaatio ja tehdä löydösten pohjalta johtopäätökset. Interaktiivinen peliasetelma ja informaation määrä kysyvät tiimeiltä selkeän strategian rakentamista, jossa kullakin yksilöllä on tietty rooli ja vastuu todistusaineistoa arvioitaessa ja seulottaessa.

Tiimiaktiviteetissa yhdistyvät pelillistäminen, kannustamisen mekanismit, sääntörakenteet ja palautejärjestelmät. Ne motivoivat väkesi osallistumaan, sitoutumaan ja tarkkailemaan toimintaansa, lopputulemana tarpeelliset korjausliikkeet kunkin osallistumisessa ja kontribuutioissa. Pelillistämisen kautta osallistujat terävöittävät etätiimissä työskentelyään. Suurennuslasin alla ovat kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu, yhteinen päätöksenteko ja tarkka arviointi siitä miten onnistuttiin tiiminä

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous