Go Team Wellbeing

Piristä ja aktivoi joukkojasi terveyttä ja hyvinvointia edistävällä etätiimiaktiviteetilla

30 minuuttia - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Go Team Wellbeing -aktiviteetissa osallistujat suoriutuvat hauskoista hyvinvointiaiheisista haastetehtävistä. Aihealueina ovat käytännölliset ideat terveellisiin ruokailutottumuksiin, ryhtiin, liikkumiseen, ulkoiluun ja ihan vain taukojen pitämiseen työskentelyn lomassa. Tehtäväsisällöt voidaan täysin räätälöidä tavoitteidesi ja kohderyhmiesi mukaisesti.

Aktiviteetti on rakennettu kansainvälisesti palkitulle Go Team -tiimiaktiviteettialustalle, joka toimii lähestulkoon kaikissa tableteissa ja älypuhelimissa. Osallistua voi niin toimistolla, kokouspaikalla, kotona kuin ulkoilmassakin. Go Team Wellbeing on saatavilla myös online-versiona etätyöntekijoillesi ja virtuaalitiimeillesi. Mukaan liitytään QR-koodin ja helppotajuisten ohjeiden avulla. Yhteydenpito sujuu joko Go Team -sovelluksella tai valitsemallasi etäkokousmuodolla, jossa voidaan isompien kohderyhmien tapauksessa hyödyntää pienryhmäominaisuuksia. Kokeneet tapahtumanjärjestäjämme ovat mukana ohjeistuksesta loppuhuipennukseen asti.

Hyötyä ja tuloksia

Nyt jos koskaan kannattaa työyhteisöissä pitää mielet avoimina, edistää taitoja sopeutua alati tapahtuvaan muutokseen ja luoda perustat jatkuvan oppimisen kulttuurille. Yhteyksien ylläpitäminen, luova bisnesajattelu ja keskittymiskyky ovat tärkeitä. Tunneäly, fyysinen ja henkinen hyvinvointi, onnellisuus ja toisistamme välittäminen auttavat jaksamaan vaikeimpinakin aikoina. Go Team Wellbeing antaa eväitä tiimiesi jäsenille juuri näissä aiheissa lisäten tervettä itseluottamusta, energiatasoja nostaen. Aktiviteetin aikana läpikäytävistä ja opittavista harjoitteista on hyötyä niin töissä kuin kotona vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous