Go Team Wellbeing

Piristä ja aktivoi joukkojasi terveyttä ja hyvinvoitia edistävällä tiimiaktiviteetilla

30 minuuttia - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
4 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Go Team Wellbeing -aktiviteetissa osallistujat suoriutuvat hauskoista hyvinvointiaiheisista haastetehtävistä. Aihealueina ovat käytännölliset ideat terveellisiin ruokailutottumuksiin, ryhtiin, liikkumiseen, ulkoiluun ja ihan vain taukojen pitämiseen työskentelyn lomassa. Tehtäväsisällöt voidaan täysin räätälöidä tavoitteidesi ja kohderyhmiesi mukaisesti.

Aktiviteetti on rakennettu kansainvälisesti palkitulle Go Team -tiimiaktiviteettialustalle, joka toimii lähestulkoon kaikissa tableteissa ja älypuhelimissa. Osallistua voi niin toimistolla, kokouspaikalla kuin melkein missä tahansa ulkokohteessa. Go Team Wellbeing on saatavilla myös online-versiona etätyöntekijoillesi ja virtuaalitiimeillesi. Mukaan liitytään QR-koodin ja helppotajuisten ohjeiden avulla. Yhteydenpito sujuu joko Go Team -sovelluksella tai valitsemallasi etäkokousmuodolla, jossa voidaan isompien kohderyhmien tapauksessa hyödyntää pienryhmäominaisuuksia. Kokeneet tapahtumanjärjestäjämme ovat mukana ohjeistuksesta loppuhuipennukseen asti.

Hyötyä ja tuloksia

Nyt jos koskaan kannattaa työyhteisöissä pitää mielet avoimina, edistää taitoja sopeutua alati tapahtuvaan muutokseen ja luoda perustat jatkuvan oppimisen kulttuurille. Yhteyksien ylläpitäminen, luova bisnesajattelu ja keskittymiskyky ovat tärkeitä. Tunneäly, fyysinen ja henkinen hyvinvointi, onnellisuus ja toisistamme välittäminen auttavat jaksamaan vaikeimpinakin aikoina. Go Team Wellbeing antaa eväitä tiimiesi jäsenille juuri näissä aiheissa lisäten tervettä itseluottamusta, energiatasoja nostaen. Aktiviteetin aikana läpikäytävistä ja opittavista harjoitteista on hyötyä niin töissä kuin kotona vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.

Remote Team Activity

Online-tiimiaktiviteetti

Voit toteuttaa tämän aktiviteetin mainiosti myös online-versiona. Aktiviteetin avulla pidät etätyöntekijäsi motivoituneina, edistät tiimiesi vuorovaikutusta ja ylläpidät taistelutahtoa haastavimpinakin aikoin. Hyödyntäen valitsemiasi etäkokousmuotoja apunasi ovat kokeneet tapahtumanvetäjämme ohjeistuksesta loppuhuipennukseen asti. Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme, miten tämäkin aktiviteetti voidaan toteuttaa etänä, tavoitteisiisi sovittaen.

Pyydä tarjous