Go Remote

Piristä etätyöntekijöitäsi ja osallista virtuaalitapahtumiesi osallistujat!

30 minuuttia - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Catalystin palkittu sovellus Go Team viihdyttävine sisältöineen ja monipuolisine ominaisuuksineen on nyt etätyöskentelijänkin ilona. Kukin tiimin jäsen kutsutaan mukaan QR-koodilla, jonka avulla hän pääsee mukaan peliin. Aktiviteetin tuoksinassa tehtävänä on suoriutua joukosta tiimihaasteita visailukysymyksistä videotehtäviin, aikarajojen puitteissa. Tekemisen välineinä toimivat tietysti erinäiset etä- tai kotitoimistolta löytyvät tarvikkeet tietokoneesta tiskiharjaan! Tehtävät voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan – voit valita terhakkaan piristävän toimintatuokion tai satsata hieman enemmän aikaa syvällisempään oppimiskokemukseen.

Yhteydenpito sujuu valitsemallasi etäkokousmuodolla tai Go Team -sovelluksella. Tapahtumanvetäjämme ovat koko ajan tavoitettavissasi heidän johdatellessa porukkasi mukaan aktiviteetteihin alusta loppuhuipennukseen asti.

Hyötyä ja tuloksia

Go Remote joustaa vahvasti tarpeittesi mukaan. Tehtävien aaltopituus voidaan hioa kohdalleen, olipa kyse sitten pikaisesta vireystason kohottamisesta tai yhteisestä oppimisen ja kehittymisen kokemuksesta. Voit myös vaikuttaa siihen, miten tiimit toimivat ja kommunikoivat. Tiimin jäsenet työskentelevät kukin tahoillaan ja virtuaalitiimeissä kohdaten lopuksi reaaliajassa, vaihtaen kokemuksia keskenään.

Tiimityö toteutuu sujuvasti sovelluksen kautta viestien, kisaten muita joukkueita vastaan. Samalla kukin voi seurata etenemistään suhteessa muihin. Osa tehtävistä voivat vaatia yhteistyötä yhden tai useamman osallistujan kesken haastaen totuttuja työyhteisön ja organisaation rajoja, vaikka eri puolilta maailmaa.

Kutsu porukkasi rohkeasti mukaan!


remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous