Global Festival Game Online

Kesäkuumaa festarihuumaa!

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimit muodostavat iloisen kaveriporukan, joka ottaa suunnakseen kesäisen musiikkifestivaalin. Kansainvälisiin festarifiiliksiin päästään lataamalla luuriin asianmukainen äppi ja skannaamalla QR-koodi. The Global Festival -tiimiaktiviteetti tarjoilee 7 erilaista esiintyjälavaa, jokaisella erilainen musakattaus. Tiimit ottavat totta kai asiakseen kokea ne kaikki. Pelin henki on selvittää knoppitehtäviä, tsekata esityksiä, oivaltaa olennainen, vastata tehtävähaasteisiin ja jakaa kuvia & videoita tiimin pistetiliä kartuttamaan. Eniten kokonaispisteitä keränneet hoitavat homman kotiin.

Hyötyä ja tuloksia

Global Festival Game kannustaa etätiimejä jakamaan fiiliksiä ja muistoja, murtamaan siilojen seiniä sekä tutustumaan kollegoihin mutkattoman rennoissa merkeissä. Pelin eri vaiheet rohkaisevat osallistujia arvioimaan sekä parantamaan ongelmanratkaisuvalmiuksiaan ja -prosessejaan. Samalla kun opitaan hakemaan ja jakamaan tietoa tehokkaasti, festarikävijät näkevät etenemisensä hyödyt välittömästi ansaitessaan pisteitä tiimilleen sekä tutustuessaan samalla musiikkialan kuvioihin.

Ajan ja resurssien rajallisuus panee tiimidynamiikan koetukselle, haastaen luovuuteen ja otollisten tilaisuuksien etsimiseen. Kultakin festarialueen sektorilta löytyy tehtäviä, joissa voidaan hyödyntää tiimin jäsenten henkilökohtaista erityisosaamista yhteiseksi hyödyksi.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous