Jymymenestyjät

Tiimit luovat elokuvatrailerin

2 - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Jymymenestyjät haastaa osanottajat muuttamaan yrityksenne liiketoiminnan viestit dynaamisiksi, huomion vangitseviksi elokuvatrailereiksi, joissa ylimääräinen sälä on karsittu pois ja painopiste on käsiteltävän asian ytimessä. Tiimien käyttöön annetaan suuri joukko rekvisiittaa, painettuja oppaita, joissa kerrotaan trailerin luomisen teknisistä seikoista, sekä tabletti, jonka digitaalisessa mallipohjassa on kiinteitä elementtejä: ääniraita, paikat mediamateriaalille (joka heidän kuvattava tai hankittava) sekä tyhjiä otsikoita, joihin heidän on luotava tekstit. Näin varmistetaan, että lopullinen video on korkealaatuinen ja näyttää ammattitaidolla tehdyltä. Tiimin haasteena on videon sisällön oleellisuus, minkä he pian huomaavat vaativan ennakointia, suunnittelua ja asiantuntevaa toteutusta – sekä myös äärimmäistä uskoa itseensä! Jokainen tiimi saa eri teeman, mikä takaa sen, että tapahtuman lopussa tarjolla on runsaasti erilaisia videoita katsottavaksi. 

Hyötyä ja tuloksia

Jymymenestyjät jäljittelee oikeaa elokuvamaailmaa tiukkojen aikarajojen, suurten odotusten ja tuottamispaineiden kera. Osanottajat oppivat, että selkeys & keskittyminen avittavat luovaa prosessia ja tekevät monimutkaisen tehtävä toteuttamisesta huomattavasti helpompaa. Moniin erilaisiin rooleihin – tekniikka, kirjoittaminen ja näytteleminen – vaaditaan hyvin erilaisia taitoja ja persoonia, joten ryhmien on hallinnoitava henkilöstöään sen mukaisesti. Joskus rooleja on täytettävä, vaikka tiimistä ei löytyisi selkeästi rooliin sopivaa voimavaraa. 

Fyysistä etäisyyttä - Henkistä läheisyyttä

physical distancing

Aktiviteetit turvavälein

Valikoimassamme löytyy koko joukko korkeatasoisia tiimiaktiviteetteja, jotka voidaan toteuttaa kaikki korona-ajan turvavälit ja hygieniavaatimukset huomioiden. Toteutustavat on suunniteltu siten, ettei aktiviteetin materiaaleja siirrellä osallistujien kesken ja heidän välillään pystytään pitämään riittävät etäisyydet. Kokeneet fasilitaattorimme ovat paikalla opastamassa, ohjaamassa ja valvomassa aktiviteetin turvallista toteutusta siten, että tapahtuma on kaikille turvallinen ja miellyttävä kokemus. Ota yhteyttä niin kerromme lisää, miten tämä kaikki tapahtuu käytännössä.

Asiakkailta kuultua

Tiimimme luova ajattelu vietiin äärirajoilleen tätä mielenkiintoista ja silti monimutkaista haastetta ratkottaessa. Se, että lopputulos taltioitiin ikiajoiksi videolle, korosti tiimien moninaisuutta ja vahvisti yrityksemme arvoja.

Coca Cola

Pyydä tarjous