Loputon Luuppi - Online

Vimpan päälle virtuaalinen etätiimiaktiviteetti!

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimisi kutsutaan selvittämään mystinen tehtävä: nuori mies on vahingossa lukittu vangiksi Loputon Luuppi -virtuaaliavaruuteen. Tehtävänänne on kulkea labyrinttimaisessa avaruusaluksessa etsien johtolankoja ja vapauttaa miesparka kurimuksestaan. Kukin vuorollaan tiimin jäsenet suunnistavat virtuaalimaailmassa samalla kun tiimikaverit etsivät reaalimaailmassa ratkaisut lukkomoduuleihin pakohuoneiden ovien avaamiseksi. Kommunikoidakseen tiimit hyödyntävät Zoom-etäkokoustyökaluja.

Virtuaalimaailman pakohuonepeli on myös kilpailu tiimien välillä. Tunnelma tiivistyy ja pelisession tahti kiristyy pistetilanteen päivittyessä reaaliaikaisesti.

Hyötyä ja tuloksia

Loputon Luuppi -online on kehitetty varta vasten edistämään virtuaalitiimien yhteistyötä. Kilpailuhenkinen pelirakenne tiivistää tunnelmaa motivoiden tiimit työskentelemään jyhdessä tässä ja nyt. Mitä selkeämmin ja yksiselitteisemmin virtuaalimaailmassa etenevät kukin vuorollaan pystyy selostamaan näkemäänsä tiimikavereilleen, sitä nopeammin nämä pystyvät tulkitsemaan informaatiota ja löytämään ratkaisut kulloiseenkin haastetehtävään. Aktiviteetissa on voimakas oppimiskäyrä: tiimit menestyvät sitä paremmin mitä tehokkaammin he pystyvät viestimään, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä, yhdessä.

Loputon Luuppi on hyvin joustava ja ketterä työkalu purkaa monimutkaiseltakin tuntuvia etätyöskentelyn haasteita yhdessä.

Asiakkailta kuultua

Loputon Luuppi tarjosi meille erinomaisen ja kekseliään tavan toivottaa uusia jäseniä tervetulleiksi tiimeihimme - etätyöskentelyn haasteista huolimatta.

Groupe Aésio

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous