Loputon Luuppi - Online

Vimpan päälle virtuaalinen etätiimiaktiviteetti!

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimisi kutsutaan selvittämään mystinen tehtävä: nuori mies on vahingossa lukittu vangiksi Loputon Luuppi -virtuaaliavaruuteen. Tehtävänänne on kulkea labyrinttimaisessa avaruusaluksessa etsien johtolankoja ja vapauttaa miesparka kurimuksestaan. Kukin vuorollaan tiimin jäsenet suunnistavat virtuaalimaailmassa samalla kun tiimikaverit etsivät reaalimaailmassa ratkaisut lukkomoduuleihin pakohuoneiden ovien avaamiseksi. Kommunikoidakseen tiimit hyödyntävät Zoom-etäkokoustyökaluja.

Virtuaalimaailman pakohuonepeli on myös kilpailu tiimien välillä. Tunnelma tiivistyy ja pelisession tahti kiristyy pistetilanteen päivittyessä reaaliaikaisesti.

Hyötyä ja tuloksia

Loputon Luuppi -online on kehitetty varta vasten edistämään virtuaalitiimien yhteistyötä. Kilpailuhenkinen pelirakenne tiivistää tunnelmaa motivoiden tiimit työskentelemään jyhdessä tässä ja nyt. Mitä selkeämmin ja yksiselitteisemmin virtuaalimaailmassa etenevät kukin vuorollaan pystyy selostamaan näkemäänsä tiimikavereilleen, sitä nopeammin nämä pystyvät tulkitsemaan informaatiota ja löytämään ratkaisut kulloiseenkin haastetehtävään. Aktiviteetissa on voimakas oppimiskäyrä: tiimit menestyvät sitä paremmin mitä tehokkaammin he pystyvät viestimään, ratkaisemaan ongelmia ja tekemään päätöksiä, yhdessä.

Loputon Luuppi on hyvin joustava ja ketterä työkalu purkaa monimutkaiseltakin tuntuvia etätyöskentelyn haasteita yhdessä.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoisen ja mukaansatempaavan yhdessä tekemisen merkeissä. Tiimisi voivat osalltistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilla tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme! Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Asiakkailta kuultua

Loputon Luuppi tarjosi meille erinomaisen kekseliään tavan kutsu uusia jäseniä tiimeihimme - etätyöskentelyn haasteista huolimatta.

Groupe Aésio

Pyydä tarjous