Konnia Karkuun - Etänä!

Mukaansatempaava, erityisesti etätiimeille räätälöity interaktiivinen pakopeli

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Konnia Karkuun -tiimiaktiviteetti käynnistyy online-kokoussovelluksen kautta mystisellä videolla, jolla tiimit saavat kuulla olevansa mafiapomon vakavien epäilyjen kohteena raskauttavien asianhaarojen vallitessa. He kun vain sattuivat olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Tiimeillä on käytettävissään rajallinen aika korjatakseen vääryydet ja määrittääkseen tarkan ajan ja paikan, missä olivat ryöstön tapahtuessa.

Tapahtumanvetäjän antaman alkubriifin jälkeen Go Team -sovellus ohjaa tiimit läpi erinäisten ratkaistavien haasteiden; kuvia, videoita, kryptisiä kysymyksiä ja arvoituksia. Ne johdattavat tiimejä kohti lopullista ratkaisua. Pakopeli-tyyliset haasteet voivat sisältää avattavia koodeja, tulkittavia symboleja, etsi kuvasta -tehtäviä, muotojen tunnistamista, kuulotehtäviä ynnä muuta. Tiimit saavat pisteitä oikeista vastauksista. Voitokkain tiimi on se, joka hankkii eniten pisteitä. Jaettua iloa on luvassa tiimien joutuessa myös tekemään yhteistyötä nimensä puhdistamiseksi.

Hyötyä ja tuloksia

Konnia Karkuun on kokonaisvaltainen, vahvasti sitouttava tiimiaktiviteetti. Rajallisen ajan puitteissa tiimit yhdistävät erilaiset kykynsä ratkaistakseen joukon mitä moninaisimpia haasteita ja kehittääkseen taitojaan. Mysteerin selättäminen vaatii paitsi luovuutta myös saumatonta yhteistyötä. Viimein koodi aukeaa ja päästään Konnia Karkuun!

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous