Race Around the World

Mukaansatempaava virtuaalikisa maailman ympäri

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Race Around the World on verkon yli toteutettava tiimiaktiviteetti, joka sopii erinomaisesti etätyöskentelytilanteisiin. Jättämättä etätyöpistettä tai kotitoimiston rauhaa, tiimit suorittavat sarjan paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä haasteita. Samalla vieraillaan ikonisissa maailman mahtikohteissa!

Peliä voi pelata lähestulkoon millä kannettavalla laitteella ja mistä tahansa. Kukin tiimi saa ladattavakseen Go Team -sovelluksen ja hankkivat pelivälineiksi yksinkertaista mutta ajatuksia herättävää rekvisiittaa…spagettia? vaahtokarkkeja? origamipaperia?...mitä ihmettä näillä tehdään?? Se selviää, kun peli käynnistyy!

Kukin tiimi muodostaa omat tutkimusretkikuntansa, joiden tehtävänä on vierailla virtuaalisesti eri kohteissa ja kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Kommunikaatio tapahtuu yhteisen videokokouksen kautta. Pelitasoja on kolme, joista jokaisessa eteen tulee mitä erilaisimpia, hauskoja ja mukaansatempaavia tiimitehtäviä: quiz-tyylisiä aikataulutettuja älypähkinöitä, luovia tiimihaasteita, valo- ja videokuvaustehtäviä. Retkikuntien on myös pidettävä silmällä eteen tulevia uutiskatsauksia ja puntaroida pelikartasta saatavaa informaatiota. Pikataipaleet ja rajallisten resurssien luomat lisäpaineet saavat aikaan erittäin mukaansatempaavan oppimisympäristön.

Race Around the World mukautuu ketterästi virtuaalitapahtumiesi erilaisiin ryhmäkokoihin, aikatauluihin ja asiasisältöihin. Myös tehtäväräätälöinnit ovat mahdollisia.

Hyötyä ja tuloksia

Race Around the World tarjoaa etätyötä tekeville mahdollisuuden irtiottoon ”työrooli-siiloistaan” ja rennon mutkattomaan vuorovaikutukseen kollegoiden kanssa. Formaatti haastaa tiimit yhteiseen strategiseen ajatteluun ja ketterään suunnitteluun, sitä mukaa kun pelin tavoitteet paljastuvat vaiheittain. Aikapaineen alla tiimit havaitsevat, miten erilaista on kommunikoida virtuaalisesti kuin kasvotusten: nyt punnitaan myös kommunikointikyvyt ja yhteispelisilmä.

Pelin eri vaiheet rohkaisevat osallistujia ajattelemaan kriittisesti ja parantamaan ongelmanratkaisuvalmiuuksiaan. Samalla kun tiimit oppivat keräämään, analysoimaan ja jakamaan tietoa mahdollisimman ytimekkäästi ja tehokkaasti, he saavat nauttia työnsä hedelmistä retkikunnan edetessä menestyksekkäästi maailmankartalla.


Asiakkailta kuultua

Aivan mahtava, energisoiva ja hauska virtuaalitapahtuma!

Kate Stockman
GSK

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous