Troijan Sankarit

Strategista pelisilmää ja taktisia taitoja

2 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tämä strategiapeli sijoittuu aikaan ennen kuuluisaa taistelua Troijasta. Hyviä viestintätaitoja ja jokaisen joukkueenjäsenen tiivistä osallistumista vaaditaan auttamaan tarinan päähenkilö, Troijan prinssi Paris pakenemaan rakastettunsa Helenan kanssa mahtavien Agamemnonin ja Meneaksen sotajoukkojen alta.

Troijan Sankarit on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen strategiapeli, joka vaatii saumatonta tiimityöskentelyä, projektinhallintataitoja ja strategista ajattelua pelin voittamiseksi. Joustavuutta ja johtajuutta tarvitaan myös oikeiden taktiikoiden valitsemiseksi pelin tiimellyksessä.

Hyötyä ja tuloksia

Vuorovaikutteinen Troijan Sankarit sopii sosiaalisena ja yhdistävänä aktiviteettina erinomaisesti minkä tahansa tiimitapahtuman yhteyteen. Strategiapeli on joustava toteutukseltaan ja sitä voidaan hyödyntää myös erilaisissa koulutusohjelmissa - jopa webinaarien yhteydessä.

together apartEtänä - Hybridinä - Läsnä

Tämä aktiviteetti on suunniteltu toteutettavaksi läsnä, etänä, hybridinä, missä tahansa muodossa, samanaikaisesti monessa eri paikassa. Jos tiimisi jäsenet työskentelevät kotoa, eri paikkakunnilla tai eri maissa, kysy meiltä aktiviteetin etä- ja hybriditoteutuksista! Ota yhteyttä, suunnittelemme elämysaktiviteetin juuri sinun tiimisi tarpeisiin.

Pyydä tarjous