Go Explore!

Vie tiimisi tutkimusmatkalle valitsemaasi kohteeseen

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Go Exploren avulla tutustut mielenkiintoisiin kohteisiin kuten museoihin, taidegallerioihin, eläintarhoihin, urheiluareenoihin, planetaarioihin. Kokoa väki tiimeihin ja suunnatkaa valittuun kohteeseen kansainvälisestikin palkitun Go Team -alustan avustamina. Kisan aikana tiimisi suoriutuvat tiimihaasteista, quiz-tyyppisistä visailutehtävistä, valo- ja videokuvaushaasteista tutustuen samalla kohteeseen hauskalla . ja mukaansatempaavalla tavalla. Onnistuu myös virtuaaliversiona vaikka kotitoimistosta käsin!

Hyötyä ja tuloksia

Go Team -aktiviteetissa osallistujat sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin ja oppivat keskeisiä bisnestaitoja interaktiivisella ja osallistavalla tavalla! Yhteistyö, johtajuus ja tehtävien delegoiminen ovat keskeisiä hyveitä tavoiteltaessa tehokkuutta ja vahvuuksien esiin tuomista. Paineen alla oikeanlainen viileä, riskejä ja hyötyjä analysoiva asenne on keskeinen menestystekijä. Ota tiimisi vahvuudet rohkeasti käyttöön, samalla lataat tapahtumaasi energiaa, motivoit ja innostat osallistujia ja puhallat heihin aimo annoksen yhteishenkeä! Voit saavuttaa uusia yhteisen oppimisen tasoja tai vain jättää tapahtumallesi mahtavan yhteisen fiilisjalanjäljen.

Go Team taipuu myös lukuisiksi sovelluksiksi tilanteen mukaan; rekrytoinnin, koulutuksen, tuotelanseerausten, promootioiden toteutukseen tai vaikkapa palautteen keräämiseen.

Pyydä tarjous