Go Explore!

Vie tiimisi tutkimusmatkalle valitsemaasi kohteeseen

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Go Exploren avulla tutustut mielenkiintoisiin kohteisiin kuten museoihin, taidegallerioihin, eläintarhoihin, urheiluareenoihin, planetaarioihin. Kokoa väki tiimeihin ja suunnatkaa valittuun kohteeseen kansainvälisestikin palkitun Go Team -alustan avustamina. Kisan aikana tiimisi suoriutuvat tiimihaasteista, quiz-tyyppisistä visailutehtävistä, valo- ja videokuvaushaasteista tutustuen samalla kohteeseen hauskalla . ja mukaansatempaavalla tavalla. Onnistuu myös virtuaaliversiona vaikka kotitoimistosta käsin!

Hyötyä ja tuloksia

Go Team -aktiviteetissa osallistujat sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin ja oppivat keskeisiä bisnestaitoja interaktiivisella ja osallistavalla tavalla! Yhteistyö, johtajuus ja tehtävien delegoiminen ovat keskeisiä hyveitä tavoiteltaessa tehokkuutta ja vahvuuksien esiin tuomista. Paineen alla oikeanlainen viileä, riskejä ja hyötyjä analysoiva asenne on keskeinen menestystekijä. Ota tiimisi vahvuudet rohkeasti käyttöön, samalla lataat tapahtumaasi energiaa, motivoit ja innostat osallistujia ja puhallat heihin aimo annoksen yhteishenkeä! Voit saavuttaa uusia yhteisen oppimisen tasoja tai vain jättää tapahtumallesi mahtavan yhteisen fiilisjalanjäljen.

Go Team taipuu myös lukuisiksi sovelluksiksi tilanteen mukaan; rekrytoinnin, koulutuksen, tuotelanseerausten, promootioiden toteutukseen tai vaikkapa palautteen keräämiseen.

Asiakkailta kuultua

Ainutlaatuinen tapa tutustua museoon. MICE-ryhmämme oli innoissaan räätälöidyistä haasteista ja odotamme innolla saavamme käyttää Go Teamiä seuraavalla matkallamme.

Kinetica

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous