Go Team Indoors

Tunnetko sinä tiimisi vahvuudet?

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Joko kokeilit Go Team -kaupunkisuunnistuksiamme? Go Team Indoors -tuoteperheestämme löydät myös piristäviä ja haastavia sisäohjelmavaihtoehtoja workshopeihin, iltajuhlaan, valmennustilaisuuteen tai vaikkapa muuten vain ilmapuntarin painuessa uhkaavasti matalapaineen puolelle.

Go Team Indoors tarjoaa samassa paketissa viihdettä, kilpailua ja haasteellisen tiimiaktiviteetin. Käytössäsi on toimiva teknologinen käyttäjäympäristö, jonka avulla jaat tapahtumasi keskeisintä sisältöä, tehostat pienryhmätyöskentelyä, keräät mielipiteet ja tallennat palautteet pelillistämisen ja digitalisaation avulla. Tehtävät voivat olla ovat täysin räätälöitävissä, jolloin niihin voidaan leipoa mukaansatempaavalla tavalla organisaatiollesi tärkeää viestintäsisältöä ja koulutuksellisia elementtejä. Päivitykset, palautteet ja tulokset näkyvät reaaliaikaisesti.

Huomio kiinnittyy vahvasti delegointiin, johtajuuteen, tiimityöhön ja ongelmanratkaisuun. Go Team Indoors on positiivinen energiapaketti, joka pitää tiimin jokaisen jäsenen alusta loppuun otteessaan ja innostaa kaikki osallistumaan.

Hyötyä ja tuloksia

GoTeamissa osallistujat sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin ja oppivat keskeisiä bisnestaitoja interaktiivisella ja osallistavalla tavalla! Yhteistyö, johtajuus ja tehtävien delegoiminen ovat keskeisiä hyveitä tavoiteltaessa tehokkuutta ja vahvuuksien esiin tuomista. Paineen alla oikeanlainen viileä, riskejä ja hyötyjä analysoiva asenne on keskeinen menestystekijä. Ota tiimisi vahvuudet rohkeasti käyttöön, samalla lataat kokoukseesi energiaa, motivoit ja innostat osallistujia ja puhallat heihin aimo annoksen yhteishenkeä! Voit saavuttaa uusia yhteisen oppimisen tasoja tai vain jättää tapahtumallesi mahtavan yhteisen fiilisjalanjäljen.

GoTeam taipuu lukuisiksi sovelluksiksi tilanteen mukaan; rekrytoinnin, koulutuksen, tuotelanseerausten, promootioiden toteutukseen tai vaikkapa palautteen keräämiseen.

Request a Quote