Escape the Blizzard Online

Virtuaalinen pakopeli, jäätävällä survival-teemalla

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Heittäydy tiimisi kanssa erikoisolosuhteisiin, valmiina panemaan peliin ongelmanratkaisu- ja erätaitosi! Teemalliset valokuvat ja aktiviteettihaasteet johdattavat tiimisi turvaan alas vuorelta. Yhteistyön parhaiten taitava tiimi myös selviytyy tehokkaimmin yhdessä. Escape the Blizzard Onlinen tarina alkaa harmittomasti firman tiimiretriitillä idyllisen vuoristomajan rauhaan. Nautiskelu katkeaa, kun annetaan äkillinen myrskyvaroitus. Välittömänä uhkana on jäädä lumimyräkän vangeiksi!

Selviytyäkseen tiimien on suunnattava armottomaan erämaahan. Matkan varrella heitä koettelevat erinäiset villin luonnon talviset haasteet kuten solmujen teko, eläinten jäljitys, ensiapu ja vuorikiipeilytaidot. Niistä selvittyä edessä on vielä tehtävänä opastaa tiimin pelastava lentokone paikalle, jotta kaikki pääsevät turvaan.

Hyötyä ja tuloksia

Escape the Blizzard Online lujittaa tiimisi resilienssiä. Virtuaalinen tiimiaktiviteetti on on kehitetty erityisesti kannustamaan kaikkia sen jäseniä tekemään yhteistyötä etäolosuhteissa. Osatehtäviä on jaettu itse kullekin ja vain toimimalla yhdessä päästään oikeaan ratkaisuun. Osallistavat tehtävät antavat aihetta yhteiseen keskusteluun, samalla tarjoten mahdollisuuden menneiden kokemusten jakamiseen ja luoden tilan tiimin jäsenille tutustua toisiinsa uudella tavalla ja aidosti. Haasteet pohjautuvat tosielämän selviytymistaitoihin. Kotiin viemisinä pelaajilla on tuiki tarpeellista tietotaitoa ja työkaluja ankarissakin olosuhteissa selviytymiseen.

Asiakkailta kuultua

Meillä oli todella hauskaa, nauroimme, yhteisöllisyytemme vahvistui ja kaikki todella nauttivat siitä.

Mental Health Innovations

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous