Rakennustehtävät

Rakennusaiheiset tiimiaktiviteetit edistävät toimivaa kommunikaatiota, voimavarojen tehokasta kohdentamista ja ajanhallintaa

Rakennusaktiviteeteissa osanottajat rakentavat oikean kokoisen F1-auton, jollan tai jättikokoisen pyramidin pahvista, Harley Davidson -moottoripyörän vanerista tai miniatyyrikaupungin mitä ihmeellisimmistä osasista. Tehtävä alkaa suunnitelmasetistä, rajoitetusta ajasta ja resursseista - tiimit päättävät rooleista ja vastuualueista jakautuen pienempiin toimintaryhmiin toteuttaakseen tiettyjä tehtäviä, kuten osien valmistusta tai asennusta. Lopuksi aikaansaannokset tuodaan yhteen, jonka jälkeen alkaa luova koristeluaika. Jotta prosessi suoritettaisiin onnistuneesti, tiimien on hyödynnettävä tehokkaasti projektisuunnittelutaitoja, kuten tehokasta kommunikointia, roolien jakamista, ajan ja resurssien hallintaa. Koko prosessin ajan tiimien on oltava tarkkoja ja valvottava laatua varmistaakseen mahdollisimman korkeatasoinen lopputulos.

Rakennusaiheiset tiimiaktiviteetit tarjoavat ikimuistoisen, yhdessä koetun kokemuksen, jota voidaan käyttää reflektoinnin ja keskustelun pohjana vielä pitkään tulevaisuudessa.

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles