Go Team

HIghtech-suunnistuskisa täynnä vuorovaikutusta

1 - 4 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Go Team on tablettisovellus, jonka virtuaalinen opasnuoli auttaa joukkueita rasteille. GPS käynnistää tiimille haasteen, joka voi olla kysymys, vihje, tai kuva, joka heidän pitää yhdessä saada ratkaistuksi.

Välittömät päivitykset

Päivitykset, palaute ja tulokset näkyvät reaaliajassa, kun joukkueet etenevät tiivistempoista kisaansa. Kun päästään takaisin lähtöpisteeseen, jokainen joukkue arvioidaan, ja heille voidaan antaa bonustehtäviä seikkailun keskeisistä kohdista.

Räätälöidyt ratkaisut

GoTeam-kisaan voidaan leipoa sisään yrityksellesi tärkeää sisältöä mukaansatempaavissa tehtävämuodoissa. Voit myös hankkia arvokasta palautetta osallistujilta.

Luova alusta toimii kaikille  maastotyypeille. Go Teamin osallistujat voidaan haastaa kilpailemaan kaupungin sykkeessä, karuilla poluilla, metsissä tai jopa vesillä. Pohjana toimivat Google-kartat voidaan korvata myös täysin räätälöidyillä karttapohjilla. Peliä voidaan myös yksilöidä yritysilmeesi mukaisesti.

Mukauttaminen

Go Team –sovelluksella voidaan toimia minkä tahansa joukkuemäärän kanssa. Tehtäviin voidaan laatia yhtä suuret etäisyydet ja reitit, millä vältetään ruuhkat ja pidetään osallistujat halutulla alueella.

Hyötyä ja tuloksia

GoTeam rohkaisee avoimeen kommunikointiin ja keskusteluun. Se parantaa suhteita ja samalla myös tuotetun työn laatua. GoTeam myös motivoi työntekijöitä luomaan yhtenäisen pelikentän, jossa jokainen voi vapaasti ilmaista ideoitaan ja mielipiteitään samalla motivoiden heitä vastaamaan uusiin haasteisiin. GoTeam vie tiimin normaalin työympäristön ulkopuolelle ja rohkaisee heitä ajattelemaan luovasti. Kun työskennellään sellaisten henkilöiden kanssa, joiden kanssa normaalisti ei tehdä töitä, rikotaan rajoja ja rakennetaan luottamusta työntekijöiden välillä. Se on omiaan lisäämään luovuutta ja edistämään uudenlaista ajattelua. GoTeam-sovelluksen haastetehtävät varmistavat, että osallistujat kehittävät ongelmanratkaisutaitojaan. Tiimit oppivat, että epäonnistuminen voi olla tie menestykseen, samalla kun tiiminjäsenet muokkaavat omia haasteiden kohtaamistapojaan. He ajattelevat rationaalisesti ja strategisesti muuttaen ja parantaen prosessejaan.

Lue lisää osoitteessa www.goteam.guru

Asiakkailta kuultua

Osallistujilta saamamme palaute vahvistaa, että väellä todella oli hauskaa. Goteam tempaisi kaikki mukaansa, hitsasi tiimit yhteen, edisti kollegoiden välistä luottamusta, ideoiden ja tiedon jakoa, ongelmanratkaisua

Anna Lindberg
Stora Enso

Pyydä tarjous