CSI - Arvoitus Avaruudessa

Viihdyttävän virtuaalinen ja tiimidynamiikkaa kehittävä murhamysteeriaktiviteetti

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

CSI - Arvoitus Avaruudessa vie osallistujat murhamysteeriseikkailulle hylättyyn avaruusalukseen. Näyttävät grafiikat ja pakohuonetyyppiset arvoitukset tempaavat mukaansa läpi tapahtuman. Sovelluksen opastamina tiimit kokoavat kollektiiviset vahvuutensa ja raivaavat tiensä halki eri pelitasojen todisteita jahdatessaan. Kukin pelitaso vapauttaa 3D-animaatioita paljastaen aluksen kartoittamattomia sektoreja, vihje- ja kompakysymyksiä.

Tehokas, katkeamaton tiimikommunikaatio on keskiössä, kun tiimit ratkovat johtolankoja: online-kansioita, animoituja videoita ja kryptisiä arvoituksia. Jaetut havainnot auttavat tiimejä mysteerin selvittämisessä. Kello tikittää, jokaisen on käärittävät hihat ja tsempattava, jotta voitto saadaan omalle tiimille!

Hyötyä ja tuloksia

CSI Arvoitus Avaruudessa on omiaan kehittämään johtajuutta ja yhteistyötaitoja kiihkeän kilvoittelun ja aikapaineen alla. Eri sijainneista käsin operoiville tiimeille räätälöity avaruusseikkailu luo yhteenkuuluvuuden ja osallistuvuuden tunnetta hauskan teeman ja jaetun kokemuksen kautta. Samalla osallistujat parantavat taitoja, joita voi soveltaa kaikessa etätyössä.

Menestyäkseen tiimiläisten tulee olla valppaina ja varmistaa, että viestit kulkevat selkeinä ja täsmällisinä. Aktiivinen toisten kuuntelu on oiva yleisavain murhamysteeria ratkottaessa. Pelin edetessä kilpailuhengen sivutuotteena rakentuu myös kaikkien tiiminjäsenten täysipainoinen sitoutuminen yhteiseen projektiin.

Pyydä tarjous