CSI - Arvoitus Avaruudessa

Viihdyttävän virtuaalinen ja tiimidynamiikkaa kehittävä murhamysteeriaktiviteetti

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

CSI - Arvoitus Avaruudessa vie osallistujat murhamysteeriseikkailulle hylättyyn avaruusalukseen. Näyttävät grafiikat ja pakohuonetyyppiset arvoitukset tempaavat mukaansa läpi tapahtuman. Sovelluksen opastamina tiimit kokoavat kollektiiviset vahvuutensa ja raivaavat tiensä halki eri pelitasojen todisteita jahdatessaan. Kukin pelitaso vapauttaa 3D-animaatioita paljastaen aluksen kartoittamattomia sektoreja, vihje- ja kompakysymyksiä.

Tehokas, katkeamaton tiimikommunikaatio on keskiössä, kun tiimit ratkovat johtolankoja: online-kansioita, animoituja videoita ja kryptisiä arvoituksia. Jaetut havainnot auttavat tiimejä mysteerin selvittämisessä. Kello tikittää, jokaisen on käärittävät hihat ja tsempattava, jotta voitto saadaan omalle tiimille!

Hyötyä ja tuloksia

CSI Arvoitus Avaruudessa on omiaan kehittämään johtajuutta ja yhteistyötaitoja kiihkeän kilvoittelun ja aikapaineen alla. Eri sijainneista käsin operoiville tiimeille räätälöity avaruusseikkailu luo yhteenkuuluvuuden ja osallistuvuuden tunnetta hauskan teeman ja jaetun kokemuksen kautta. Samalla osallistujat parantavat taitoja, joita voi soveltaa kaikessa etätyössä.

Menestyäkseen tiimiläisten tulee olla valppaina ja varmistaa, että viestit kulkevat selkeinä ja täsmällisinä. Aktiivinen toisten kuuntelu on oiva yleisavain murhamysteeria ratkottaessa. Pelin edetessä kilpailuhengen sivutuotteena rakentuu myös kaikkien tiiminjäsenten täysipainoinen sitoutuminen yhteiseen projektiin.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous