CSI La Hacienda - Online

Murhamysteerio kolmessa ulottuvuudessa

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimit heittäytyvät täysillä selvittämään Enrique Gonzalezin kuolemaa haciendallaan. Hyödyntäen nettipohjaista 3D-virtuaalialustaa huvilan salat aukeavat ja johtolankoja alkaa löytyä. Pelisovellus haastaa heidät arvoituksin ja erilaisin koitoksin. Sovellukseen syötetyt vastaukset vapauttavat vihjeitä, joiden avulla mysteeri saa ennen pitkää ratkaisunsa. Liikkuessaan halki 3D Haciendan huoneiden, tiimit havaitsevat yksityiskohtia, jotka auttavat eteenpäin selvitystyössä. Matkan varrella deduktiivinen päättely ja tiimikonsensus auttavat epäolennaisen eliminoinnissa. Neuvokkain ja nopein tiimi korjaa lopuksi voiton.

Hyötyä ja tuloksia

La Haciendan osallistujat skarppaavat täysillä hankkiakseen relevanttia tietoa mysteerin ratkaisemiksi. Hyödyntäen tehokasta kommunikaatiota, he jakavat keräämänsä tiimin kesken. Kriittinen ajattelu ja reflektointi auttavat tiimejä analysoimaan ja tulkitsemaan faktoja.Jotta konsensus löytyy, tiimien tulee käyttää paitsi deduktiivistä päättelyä myös aktiivista keskustelua sovittaakseen yhteen yksilölliset tulkinnat ja ristiriitaisetkin näkemykset. Aikapaineen alla mysteerin selvittäneet tiimit ovat usein ne, jotka hyödyntävät rohkeasti luovaa ajattelua yhteisessä päätöksenteossaan. Tämä peli haastaa ja kehittää kommunikaatiotaitojen lisäksi tiimien keskinäistä luottamusta ja yhteishenkeä.

Asiakkailta kuultua

Kokemuksemme tiimiaktiviteetin (La Hacienda) parissa oli aivan mahtava! Emme kukaan osanneet odottaa mitään tällaista ja tapahtuman jälkeen sain vuolaita kiitoksia tapahtuman järjestämisestä. Ihmiset toivovat lisää tällaisia kokemuksia ja tämä on kaukana tylsästä ja puuduttavasta peruskokoustamisesta! Totesimme myös porukalla, että aktiviteetin aikana tuli hyvin selväksi miten erilaiset ihmiset toimivat ja miten tiimityössä on yrityksen vahvuus. Sormet syyhyävät jo seuraavan tapahtuman järjestämiseen!!! Kiitos!

Pia Julin
Boehringer Ingelheim Finland

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous