Meistä


Tutustu Catalyst Globaliin ja Seikkailuun, joka on kaikkien joukosta positiivisesti erottuvien tiimiaktiviteettien takana Suomessa

Seikkailu Team

Mikä on Catalyst Teambuilding

Catalystin tiimiaktiviteetit myy ja toteuttaa Suomessa ja Ruotsissa yksinoikeudella Seikkailu Oy, tapahtuma-alan legendaarinen uranuurtaja ja edelläkävijäyritys

Lue lisää

Team Seikkailu

Tiimimme

Onnistunut tiimitapahtuma vaatii osaavia tekijöitä. Kokeneet ammattilaisemme on huolella valikoituja ja valmennettuja vaativimpienkin tapahtumiesi toteuttajiksi. He laittavat itsensä peliin täydestä sydämestään, mikä varmasti näkyy positiivisesti myös tapahtumatoteutuksesi lopputuloksissa ja vieraidesi viihtymisessä.

Lue lisää

b1g1 study tour

Vaikuttavaa vastuullisuutta

Lue, miten Catalystin kumppanuus maailmanlaajuisen Buy1GIVE1-järjestön kanssa antaa mahdollisuuden vaikuttaa ihmisten ja yhteisöjen elämään konkreettisesti. Jokaista Catalyst-tiimiaktiviteettiinosallistunutta kohtaan lahjoitamme B1G1-organisaatiolle.

Lue lisää

client testimonials

Referenssit & Palautteet

Case-esimerkkejä ja palautteita siitä, miten olemme onnistuneet täyttämään (ja ylittämään) asiakkaidemme odotukset ideoinnista toteutukseen.

Lue lisää

Catalyst Global World Map 2022

Tietoa Catalyst Globalista

Catalyst Global on teambuilding-alan pioneeriorganisaatio maailman johtavana yrityspelien kehittäjänä yli 140 todistetusti toimivan aktiviteetin valikoimallaan. Catalyst Team Building -verkosto järjestää näitä ohjelmia ympäri maailman. Catalyst Suomella on yksinoikeudella lisenssi myydä ja toteuttaa näitä ryhmäyttämisohjelmia Suomessa.

Lue lisää

Catalyst Team Building Network

Catalyst-verkosto kaikkialla maailmassa

Olemme osa Catalyst Globalia, maailmanlaajuista teambuilding-verkostoa, jolla on yli 50 edustajaa yli 90 maassa. Jaamme kokemuksiamme ja teemme yhteistyötä pystyäksemme toteuttamaan korkeatasoisia ryhmäyttämisohjelmia missä päin maailmaa tahansa.

Lue lisää