Knowing Me Knowing You - Online

Virkistävä virtuaalitapaamisten vauhdittaja!

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tunnen Itseni Tunnen Sinut Online on hyväntuulinen aktiviteetti, joka vahvistaa etätiimien yhteisöllisyyttä tehokkaasti.

Yhteinen etäelämys polkaistaan käyntiin jokaisen aktivoivalla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen osallistujat jaetaan tiimeiksi Breakout-huoneisiin ja mukaansa tempaavat pelikierrokset alkavat.

Tiimien tavoitteena on löytää toisistaan mahdollisimman monta yhtäläisyyttä yhden pelikierroksen aikana. He pääsevät nopeasti täyteen vauhtiin ottaessaan selvää, mitä kaikkea heillä on yhteistä! Pelikierrosten välillä osallistujat sanoittavat vetäjämme johdolla kierrosten huippuhetkiä sekä yllättäviä yhtäläisyyslöydöksiään.

Ainutlaatuinen teknologiamme takaa energisoivan etäaktiviteetin, jonka pelikierroksilla osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa sekä pienryhmissä että kaikki yhdessä. Tiimit oppivat tuntemaan toisensa ja vahvistavat yhteenkuuluvuuttaan paitsi aktiviteetin aikana, myös sen jälkeen, sillä lähetämme osallistujille muistoksi listan oivalletuista yhtäläisyyksistä. Samankaltaisuuksien sekä yhteisten mielenkiinnon kohteiden avulla me-henki lujittuu entisestään!

Hyötyä ja tuloksia

Tiimien yhteenkuuluvuuden tunne on avainasemassa, kun tarkoituksena on varmistaa motivaatio, sitoutuminen ja tuloksien tekeminen. Vahva yhteisöllisyys on jokaisen organisaation menestystekijä ja Tunnen Itseni Tunnen Sinut Online on loistava työkalu tiimisi me-hengen sekä yhteistyön vahvistamiseen. Kun jokainen on aidosti sitoutunut tiimiinsä, tiimien jäsenet hyödyntävät toistensa vahvuudet tehokkaasti ja tekevät saumatonta yhteistyötä, joka johtaa huipputuloksiin.

Kaikille sopiva ja yksilöiden erilaisuuksien hyötyjä esille tuova Tunnen Itseni Tunnen Sinut Online havainnollistaa aktiivisen kuuntelemisen tärkeyttä ja kehittää virtuaaliviestintätaitoja – vauhdikas aktiviteetti saa osallistujat kommunikoimaan selkeästi ja ytimekkäästi yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous