Funk the Junk

Jammaussessio uusiosoittimilla

1 - 1.5 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
25 - 60

Aktiviteetin kuvaus

Tulevaisuuden  visiointi on ensiarvoisen tärkeää kehittyvälle bisnesstrategialle. Funk the Junk -aktiviteetti rohkaisee osallistujia ajattelemaan uudella tavalla mahdollisuuksien rajat pienillä resursseilla.

Funk the Junk ei ole pelkkä rummutusharjoitus vaan uusi, tuore lähestymistapa, jossa käytetään romusta tehtyjä, ammattimaisesti viritettyjä soittimia, jotka on huolella ja hartaasti kehitetty urbaanin kaatopaikan antimista. Hämmästys on taattu, kun joukkueen yhteinen luovuus päästetään valloilleen ja ainutlaatuinen bändi vauhtiin. Osallistujat pääsevät kokemaan improvisointia, sävellystä ja johtamista tutkimalla ja kokemalla äänimaisemia hämärän rajamailta tömistelyhupiin. 

Tämä täysipainoinen energiabuusti tarjoaa tasavertaisen ja leikkimielisen oppimismahdollisuuden soittaa monelle eri persoonille sopivia soittimia: jotain niin introvertille, hedonistille, neropatille kuin sille tosi oudollekin! Luonteesta riippumatta ryhmä saa aikaan uskomattoman hyvältä kuulostavaa, tunteisiin vetoavaa musiikkia nokkelien soitinkeksintöjen avulla, joista esimerkkeinä eri sävellajeihin tuunatut painesäiliöt, polkupyörän vanteet tai käytöstä poistetut jauhesammuttimet!

Luovuutensa peliin pistämällä osallistujat saavat hymyssäsuin aikaan yhteisen äänisensaation, jossa on särmää ja hupia kaikille.

Hyötyä ja tuloksia

Funk the Junk heijastaa luovuuden ja yhteisten tavoitteiden tärkeyttä hyödyntäen joukkueenvälistä luottamusta, jaettua visiota ja positiivista asennetta.

CSR-ideoita

Kaikki Junk the Funk -aktiviteetissa käytettävät soittimet on varta vasten kierrätettyjä havainnollistaen hauskalla tavalla, miten arkipäiväiseltä tuntuvasta roinasta voidaan kierrättämällä saada vielä käyttökelpoista tavaraa.  Aktiviteetti edistää aidolla tavalla vihreitä arvoja ja tekee lähtemättömän vaikutuksen kaikkiin osallistujiin.

Asiakkailta kuultua

Mahtava tapa käyttää jämämateriaaleja musiikin tekoon. Toimi hyvänä muistutuksena meille kaikille kekseliäästä kierrättämisestä. Äärimmäisen hauskaa!

Philips

Pyydä tarjous