Impact Online

Tartutaan toimeen ja suunnataan kohti kestävämpää tulevaisuutta

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Impact Online on etätiimiaktiviteetti, jonka polttopisteessä ovat YK:n kestävän kehityksen 17 tavoitetta (SDG, Sustainable Development Goals). Osallistujat liittyvät mukaan etäkokoustyökalun välityksellä ja teemaan räätälöity sovellus johdattelee tiimit läpi haastavien tehtävien, joista jokainen liittyy johonkin SDG-tavoitteista. Tehtävät ovat monipuolisia: tietopohjaisia kysymystehtäviä, quiz-visailuja, valokuvaustehtäviä ja videohaasteita.

YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelma Agenda 2030 tähtää äärimmäisen köyhyyden poistamiseen sekä kestävään kehitykseen, jossa otetaan ympäristö, talous ja ihminen tasavertaisesti huomioon. Ohjelman kantava periaate on, että ketään ei jätetä kehityksessä jälkeen.

Hyötyä ja tuloksia

Ne tiimit menestyvät, jotka oppivat tehokkaan yhteistyön rajallisessa ajassa, ymmärtäen pelin hengen ja kehittäen ketterän tiimistrategian. Tiimit, jotka pystyvät hyödyntämään kuuntelutaitojaan ja välittämään kuulemaansa selkeästi kartuttavat pistetiliään eniten ja nousevat ranking-järjestyksessä kohti kärkeä. Osallistujat oppivat arvostamaan omia vahvuuksiaan ja muiden tiimin jäsenten erilaisia kykyjä. Samalla he oivaltavat, miten kukin voi jättää jalanjälkensä kestävämpään tulevaisuuteen.

CSR-ideoita

Tiimiaktiviteetin pistejärjestelmä voidaan kääntää myös konkreettisiksi hyväntekeväisyysimpakteiksi, joko yrityksesi jo tukemien hyväntekeväisyysorganisaatioiden kautta tai Catalystin maailmanlaajuisesti tukeman B1G1-järjestön kautta. B1G1-järjestön vaikuttavien tekojen valikoimaan kuuluu kolme SDG-bundlea: Active Economy, Beautiful Society ja Clean Earth, jotka yhdessä kattavat kaikki YK:n 17 SDG-tavoitetta. Esimerkiksi 30 €:lla kuuden hengen tiimi tekee jo paljon hyvää!

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous