Yhteiskuntavastuu

Muuta maailmaa, edistä tietoisuutta ja ilmennä organisaatiosi arvoja hauskalla ja kiinnostavalla tavalla

Yhteiskuntavastuu (Corporate social responsibility, CSR) tarkoittaa kaikkia niitä toimia, joilla yritys yritys ottaa vastuun toimintansa vaikutuksista ympäristön ja yhteisön hyvinvointiin. Yhteiskuntavastuun noudattamisesta on muodostunut merkittävä yrityksen maineeseen ja kilpailukykyyn vaikuttava tekijä.

Catalystin keskeisimpiä toimintaperiaatteita on tiimitoiminnan kehittämisen lisäksi tehdä myös hyvää. Käytettävissäsi on koko joukko tiimiaktiviteetteja, joilla voit edistää vastuullista toimintaa organisaatiossasi. Voit myös valita ohjelmia, joilla tuet suoraan valitsemasi hyvätekeväisyyskohteen tai ympäristöprojektin toimintaa. Näin teemme mekin. Catalyst Globalin elinikäinen kumppanuus Buy1GIVE1 (eli B1G1) -hankkeen kanssa antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa oikeasti esimerkiksi sellaisten ihmisten elämään, joita emme kenties koskaan tapaa. B1G1 on sosiaalinen yritys ja voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on luoda maailma, joka on antamista pullollaan. Aina kun joku missä tahansa päin maailmaa osallistuu johonkin tiimiaktiviteeteistamme, Catalyst Global tekee lahjoituksen B1G1:n tarkoin valikoiduista korkean vaikutuksen projekteista.

Sinunkin kannattaa tutustua B1G1:n toimintamalliin. Toisin kuin perinteisissä lahjoitusmalleissa, B1G1 luo ainutlaatuisia lahjoitustarinoita sisällyttämällä antamisen aktiviteetteja pienten ja keskisuurten yritysten jokapäiväiseen liiketoimintaan. Jokainen liiketapahtuma, oli se sitten vaikka vain kahvikupin ostaminen kuppilassa, voi vaikuttaa jonkun muun elämään niinkin pienellä summalla kuin 1 sentillä. Meillä Catalystilla B1G1-yhteistyö täydentää positiivisten vaikutusten ketjua: fiksujen tiimiaktiviteettien suunnittelu, mahtava vaikutus kaikkiin osanottajiin ja mahtavien asioiden tekemistä, yhdessä kanssasi.

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles