Jymymenestyjät-etäversio

Kreaa etätiimisi kanssa huikea leffatraileri!

1.5 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Jymymenestyjät-etätiimiaktiviteetti haastaa osallistujat mukaan jalkauttamaan yrityksen avainviestit, ydinarvot tai brändilupaukset dynaamisiksi, erottuviksi ja mieliinpainuviksi elokuvatrailereiksi.

Saatuaan etäkokoussovelluksella ytimekkään käynnistysbriiffin, 3-5 hengen ryhmiin jaettu osallistujaporukka järjestäytyy tuotantotiimeiksi. Seuraa luova ideointisessio, jossa kunkin tiimin tavoitteena on tuottaa elokuvan story line eli ydintarina, ”juoni”. Storyboard koostuu 6-10 kohtauksesta, mukana taustamusiikki. Seuraavaksi tiimit tallentavat kohtaukset puhelimelle tai tabletille ja lataavat ne pilvipalvelimellemme. Editoriemme myötävaikutuksella tiimit koostavat reaaliajassa Oscar-tasoisen elokuvatrailerinsa. Lopputuloksena syntyvät tuotannot ovat jotain aivan ainutlaatuista!

Hyötyä ja tuloksia

Osallistujat oivaltavat, että oikealla asenteella ja käärimällä porukalla hihat, fyysinen etäisyys ei ole este tavoitehakuiselle yhteistyölle ja laadukkaalle sekä tuloksekkaalle tekemiselle. Tiimien on pantava peliin ison kaaren ennakointia, suunnittelua ja paneutumista toteutukseen saadakseen kuvakäsikirjoituksensa taipumaan uskottavasti valittuun teemaan. Väki astuu ulos mukavuusalueiltaan heittäytyessään käsikirjoittamiseen, näyttelemiseen ja kuvauksiin, vaihdellen roolejaan kameran etu- ja takapuolella. Kukin osallistuja vastaa yhdestä tuotannon osa-alueesta ja seuraa sitä, että deadlinet ja laatuvaatimukset toteutuvat. Viestintätaidot punnitaan, kun halutaan yhteistyössä tiimin jäsenten ja tapahtumanvetäjien kanssa varmistaa haluttuun lopputulokseen pääseminen.

Remote Team Activity

Online-tiimiaktiviteetti

Voit toteuttaa tämän aktiviteetin mainiosti myös online-versiona. Aktiviteetin avulla pidät etätyöntekijäsi motivoituneina, edistät tiimiesi vuorovaikutusta ja ylläpidät taistelutahtoa haastavimpinakin aikoin. Hyödyntäen valitsemiasi etäkokousmuotoja apunasi ovat kokeneet tapahtumanvetäjämme ohjeistuksesta loppuhuipennukseen asti. Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme, miten tämäkin aktiviteetti voidaan toteuttaa etänä, tavoitteisiisi sovittaen.

Pyydä tarjous