Jymymenestyjät-etäversio

Kreaa etätiimisi kanssa huikea leffatraileri!

1.5 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Jymymenestyjät-etätiimiaktiviteetti haastaa osallistujat mukaan jalkauttamaan yrityksen avainviestit, ydinarvot tai brändilupaukset dynaamisiksi, erottuviksi ja mieliinpainuviksi elokuvatrailereiksi.

Saatuaan etäkokoussovelluksella ytimekkään käynnistysbriiffin, 3-5 hengen ryhmiin jaettu osallistujaporukka järjestäytyy tuotantotiimeiksi. Seuraa luova ideointisessio, jossa kunkin tiimin tavoitteena on tuottaa elokuvan story line eli ydintarina, ”juoni”. Storyboard koostuu 6-10 kohtauksesta, mukana taustamusiikki. Seuraavaksi tiimit tallentavat kohtaukset puhelimelle tai tabletille ja lataavat ne pilvipalvelimellemme. Editoriemme myötävaikutuksella tiimit koostavat reaaliajassa Oscar-tasoisen elokuvatrailerinsa. Lopputuloksena syntyvät tuotannot ovat jotain aivan ainutlaatuista!

Hyötyä ja tuloksia

Osallistujat oivaltavat, että oikealla asenteella ja hihat porukalla käärimällä, fyysinen etäisyys ei ole este tavoitehakuiselle yhteistyölle, laadukkaalle ja tuloksekkaalle tekemiselle. Tiimien on pantava peliin ison kaaren ennakointia, suunnittelua ja toteutukseen paneutumista saadakseen kuvakäsikirjoituksensa taipumaan valittuun teemaan uskottavasti. Väki astuu ulos mukavuusalueiltaan heittäytyessään käsikirjoittamiseen, näyttelemiseen ja kuvauksiin, vaihdellen roolejaan kameran etu- ja takapuolella. Kukin osallistuja vastaa yhdestä tuotannon osa-alueesta ja seuraa sitä, että deadlinet ja laatuvaatimukset toteutuvat. Viestintätaidot punnitaan, kun halutaan yhteistyössä tiimin jäsenten ja fasilitaattorien kanssa varmistaa haluttuun lopputulokseen pääseminen.

remote team building

Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! . Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Pyydä tarjous