World Outside Your Window

Tiimiaktiviteetti, jossa tutustut lähiympäristöösi täysin uudella tavalla!

1 - 9 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

World Outside Your Window kannustaa tiimejä kasvattamaan paikallistietouttaan, kun he seikkailevat lähiympäristössään tässä jokaisen mukaansa tempaisevassa tiimiaktiviteetissa. Tiimien jäsenet näyttävät taitonsa eri pelialueilla itsenäisesti suoritettavissa haastetehtävissä ja jakavat tietojaan aktiivisesti koko tiiminsä kanssa joko kasvokkain tai virtuaalisesti. Jokaisen tiimin jäsenen ansaitsemat pisteet kartuttavat koko tiimin pistetiliä, kaikkien taitoja siis tarvitaan!

Pelin haastetehtävät sisältävät myös ystävällisyystehtäviä, joissa pelaajien on tehtävä päivän hyvä työ tuoden iloa jollekin toiselle. Jokaisesta haastetehtävästä annetaan pisteitä, jotka pelaajat voivat käyttää tiiminsä pistetilin kartuttamiseen. He voivat myös siirtää pisteitään toiselle tiimin jäsenelle, jotta tämä puolestaan voi avata pelin bonustehtäviä ja ansaita bonuspisteitä!

Hyötyä ja tuloksia

World Outside Your Window on suunniteltu havainnollistamaan tiimityön tärkeyttä samalla, kun osallistujat tutustuvat lähiympäristöönsä täysin uudella tavalla. Hyväntuulisen kilpailuhengen siivittäminä tiimit kommunikoivat aktiivisesti ja kokevat yhteisiä onnistumisen hetkiä, jotka lujittavat me-henkeä. Tiimin jäsenet suorittavat itsenäisiä haastetehtäviä, joilla on suora vaikutus tiimin yhteiseen menestykseen. Siksi tämä tiimiaktiviteetti näyttää loistavasti, miten jokaisen panos on tärkeä, kun halutaan saavuttaa yhteinen tavoite ja huipputuloksia.

CSR-ideoita

Aktiviteetti antaa osallistujille tehtäviä, joissa heidän tulee toteuttaa ystävällinen teko toiselle ihmiselle, siis päivän hyvä työ. Nämä ystävälliset osoitukset kannustavat jokaista kantamaan kortensa kekoon oman yhteisönsä hyvinvoinnissa. Hyvien töiden kautta osallistujat näkevät, että jopa pienillä teoilla on suuret vaikutukset.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous