Teknologia-aktiviteetit

Teknologia-alustoille rakennettujen tiimiaktiviteettien avulla motivoit ja osallistat kohderyhmäsi modernilla tavalla

Teknologia mahdollistaa mukaansatempaavimmat ryhmäyttämisaktiviteetit, jotka vastaavat nykyaikaisiin teambuilding-tavoitteisiin. Teknologia-alustoille rakennetut tiimiaktiviteetit kannustavat samoihin lopputuloksiin kuin perinteiset ryhmäyttämisohjelmat, kuten yhteistyöhön, tehokkaaseen kommunikaatioon, luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, mutta synnyttäen lisäarvoa digitalisaatiota ja pelillistämistä hyödyntämällä. Kaupunkisuunnistuskisoissa käytetään GPS:ää karttojen sijaan, tietovisoissa tabletit korvaavat paperin ja tekniikan avulla tulostilannetta voidaan seurata reaaliajassa (ilman odottelua). Teknologia on mahdollistanut uusia hauskoja toimintoja, kuten interaktiivisia karttapohjia, kuvantunnistusteknologiaa, kuvien ja videoiden lataamista, tiimien välisiä chat-keskusteluja ja runsaasti muita mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Catalyst on kehittänyt useita palkittuja teknologiapohjaisia ryhmäyttämisratkaisuja. Go Team -alustaa hyödynnät erilaisissa sisä- ja ulkotiloissa toteutettavissa kokemuksellisissa tiimiaktiviteeteissa, jotka voidaan räätälöidä tavoitteitasi vastaaviksi. Voit valita kaupunkisuunnistuskisoista, escape room -tyylisistä pakopeleistä, yhteiskuntavastuuohjelmista aina palautteiden ja osallistujakontribuutioiden keräämiseen. Quickfire toimii puolestaan erilaisten tiivistahtisten riskiä ja palkkiota tarkastelevien ryhmäyttämisaktiviteettien teknisenä alustana.

Kun tarjolla on erilaisia teemoja, eri vaikeustasoja ja laaja valikoima räätälöitäviä mentaalisia, fyysisiä ja luovia haastetehtäviä, valikoimastamma löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Illallisohjelman yhteyteen mainiosti sopiva visasovelluksemme Se on siinä! on näppärä, hienostunut ja hauska kisa pöytäkuntien välillä. Kaksikkotiimien tabletit, fyysiset haasteet isolla lavalla ja reaaliaikainen pisteytys ovat tehneet Se on siinä! -aktiviteetista konferenssien ja kokousten suunnittelijoiden valinnan ympäri maailman.

Etsitkö jotakin luovaa? Miksi et antaisi tiimisi toimia elokuvantekijöinä yhden päivän ajan? Kokeilkaa Matkailumakasiinia, Jymymenestyjiä, Hollywood-klassikkoa, Pop Factoria tai Mainoskatkoa. Voitte myös herätellä aivosolujanne Catalystin teknologiapohjaisten musiikkiryhmäyttämistapahtumien avulla, sillä esimerkiksi IlmaDJ - anna sen soida! tai Boom Time Live! saavat salin liekkeihin interaktiivisuudellaan ja reaaliaikaisella tulosseurannallaan.

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles