ibuild Online

Virtuaalinen viestinnän virtaviivaistaja

1 - 1.5 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

ibuild Online on virtuaalinen ja ilahduttavan interaktiivinen tiimiaktiviteetti, jossa osallistujat tuodaan joustavasti yhteiseen virtuaalikokoukseen ja he saavat huikean rakennusprojektin! Osallistujat jaetaan tiimeiksi, joiden tehtävänä on rakentaa täydellinen kopio mallista - näkemättä sitä. Alkuperäisen mallin osia paljastetaan 6-11 minuutin välein ja tiimit jakavat avainroolit keskenään vaihdellen niitä jokaisen rakennuskierroksen aikana. Kirkas kommunikointi, vaikuttava viestintä ja aktiivinen kuuntelu kehittyvät hyväntuulisessa ja hämmästyttävässä rakennushankkeessa, joka todella havainnollistaa projektityöskentelyn iloja - ja sudenkuopista selviytymistä.

Hyötyä ja tuloksia

Tämä aktiviteetti on paitsi jokaisen mukaansa tempaava virtuaalielämys, myös business-simulaatio, joka havainnollistaa loistavasti kommunikointiketjuja projektityöskentelyssä. Aktiviteetin aikana tiimit kokevat, miten viestit kulkevat eri osastojen, toimintojen ja sidosryhmien välillä, ja miten ne parhaiten kiitäisivät osapuolelta toiselle. Aktiviteetti antaa sopivan neutraalia perspektiiviä projektityöskentelyyn, jotta jokainen näkee oman roolinsa ja oman viestintänsä merkityksen. Ibuild Online on tiimisi yhteishenkeä lujittava ja yhteistyötä vahvistava yhteinen kokemus, joka toimii upeasti keskustelujen kirvoittajana. Tiimin jäsenet näkevät projektinhallinnan eri elementit erilaisten roolien avulla ja näin kehittävät kommunikointikykyjään positiivisen kautta.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous