e-Kuoro

Laulullinen harjoite, joka puhaltaa virtaa virtuaalikokoukseen

30 - 45 minuuttia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

e-Kuoro tarjoaa rajatonta riemua, olipa mukana sitten pieni tiimi, koko osasto tai vaikkapa koko firma! Käynnistä suosimasi kokoussovellus ja muuta ei tarvitakaan kuin läppäri ja kännykkä. Tästä viimeisen päälle rakennetusta nettikuorokokemuksesta pääset nauttimaan vailla huolta yhteysviiveistä tai osallistujien musikaalisista valmiuksista. Kaikki mukaan!

Osallistujat pitävät mikit kiinni valmennusvaiheen aikana. Kukin tallentaa oman lopullisen suorituksensa puhelimensa, Dictaphonen tai WhatsAppin avulla. Tämä tarjoaa myös monen kaipaamaa yksityisyyttä ja rennomman laulutilanteen sitä tarvitseville.

Tuuletuksen aika koittaa pian tapahtuman jälkeen, kun osallistujille lähetetään lopullinen, ammattilaisen miksaama versio, jossa kaikkien äänet pääsevät oikeuksiinsa. Myös osallistujien kuvat voidaan editoida mukaan lopputuloksen aateloimiseksi.

Aktiviteetin toteutuskieli on englanti

Hyötyä ja tuloksia

Ryhmäyttävien aktiviteettien hyödyt on tunnistettu jo pitkään, mutta niiden toteuttaminen perinteisin keinoin ei ole viime aikoina ollut mahdollista. e-Kuoro edustaa tiimiaktiviteettien “uutta normia”. Harjoite haastaa etänä osallistuvat ylittämään turhat estot ja kokemaan yhteisen onnistumisen riemun. Ammattimaisen kuoronjohtajan ohjauksessa ja vapautuneessa ilmapiirissä jopa tiimin varautuneemmatkin jäsenet yllättyvät huomatessaan, mitä lyhyessä ajassa kyetään saavuttamaan. Lopullisen esityksen julkistus voi myös tarjota vahvan näytön porukan yhteishengestä ajoitettuna vaikkapa tulevan tiimikokouksen aloitukseen tai kohokohdaksi sen loppuun.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous