Ennen Etäelämystä

Go Remote - Pre-event Guide

Go Remote

Go Team Remote on tiimiaktiviteetti, joka suunnitellaan juuri sinun tiimiäsi varten - tämän ohjelman avulla kehitätte tärkeitä etäyhteistyötaitoja tehokkaasti

Lue lisää

QUICKFIRE ONLINE PREEVENT GUIDE

Quickfire Online

Valmistaudu Quickfire Onlinen mukaansatempaavaan aktiviteettiin, joissa ylität itsesi aivopähkinöissä, luovuutta kysyvissä haasteissa ja hauskoissa toimintatehtävissä eri vaikeustasoilla. Haastetehtävien suorittamiseksi otat kuvia, teet videoita, annat yksittäisiä vastauksia, pohdit monivalintakysymyksiä, ratkaiset älypulmia ja paljon muuta!

Lue lisää

Break Out Bingo

Break Out Bingo Ennen Etäelämystä

Luo yhteisöllisyyttä ja vahvista kommunikointitaitoja tällä energisoivalla ja mukaansa tempaavalla "pikadeittailu"-aktiviteetilla. Tässä lyhyet ohjeet elämykseen valmistautumiseen.

Lue lisää

countdown to christmas advent

Countdown to Christmas - ennen elämystä

Pidä hauskaa tiimisi kanssa oppimassa kuinka muut kulttuurit juhlivat vuoden loppua tässä adventtikalenterityylisessä aktiviteetissa. Valmistaudu noudattamalla näitä helppoja ohjeita.

Lue lisää

CSI la hacienda

CSI La Hacienda - ennen elämystä

Terästä päättelykykyä ja jaettua päätöksentekotaitoa huikeassa 3D-etsiväpelissä! Tässä lyhyet ohjeet tiimiaktiviteettiin valmistautumiseen.

Lue lisää

CSI Space Odyssey

CSI Space Odyssey - ennen elämystä

Lähtölaukaisu avaruuteen! Tiimisi tehtävänä on ratkaista ulkoavaruuden murhamysteeri. Tässä ennakko-ohjeet, joilla valmistaudut ainutlaatuiseen avaruusmurhatutkintaan!

Lue lisää

Escape the mob online

Escape the Mob Online - ennen etäelämystä

On tapahtunut kaikkien aikojen huijausrikos ja sinut ja tiimisi on lavastettu syyllisiksi! Mafia tutkii tapausta eikä teillä ole yhtään aikaa menetettävänä. Ratkaiskaa rikosmysteeri ja todistakaa syyttömyytenne ennen kuin on liian myöhäistä!

Lue lisää

Global Festival Game

Global Festival Game - ennen elämystä

Kauan odotettua kesäfestarien tunnelmaa! Ratkaise arvoituksia, luo upeita kuvia ja filmaa videoita parhaista festarihetkistä, hae ja jaa hauskanpidon takaavaa tapahtumatietoa festarisivustolta.

Lue lisää

Go Team wellbeing

Go Team Wellbeing - ennen elämystä

Kohtaa jatkuva muutos avoimella ja rennolla mielellä. Tässä ennakko-ohjeet hauskaan ja energisoivaan aktiviteettiin, jossa keskitytään kehon ja mielen hyvinvointiin.

Lue lisää

Haunted House

Haunted House - ennen elämystä

Kerää kaikki rohkeutesi ja valmistaudu tiiviiseen tiimityöhön tässä karmivassa pakokilpailussa, jossa tiimisi ratkoo aavemaisia arvoituksia, tärisyttäviä tehtäviä ja haamuhaasteita!

Lue lisää

impact

Impact Online - ennen elämystä

Valmistaudu Impact Onlinen vaikuttavaan tiimiaktiviteettiin, joka perustuu YK:n kestävän kehityksen 17 tavoitteeseen. Pelistä ansaituilla pisteillä tehdään hyvää ja vaikutetaan kestävään tulevaisuuteen!

Lue lisää

Island Survivor

Island Survivor - ennen elämystä

Selkeä kommunikaatio ja yhteinen päätöksenteko ratkaisevat, kun saarelle haaksirikkoutunut tiimisi tekee ketterän selviytymisstrategian. Tässä lyhyet ohjeet etäelämykseen valmistautumiseen.

Lue lisää

Summit Challenge

Summit Challenge - ennen elämystä

Valmistaudu vauhdikkaaseen virtuaalivuorikiipeilyyn! Seikkailussanne sinä ja tiimisi kiipeätte korkeammalle kuin koskaan aiemmin, kun ylitätte itsenne kuvia, videoita ja kiperiä kysymyksiä sisältävissä haastetehtävissä.

Lue lisää

Race Around the World

Race Around the World - ennen elämystä

Lähde virtuaaliselle maailmanympärimatkalle, jossa tiimisi pääsee mitä mahtavimpiin paikkoihin ja oppii etämatkallaan mielenkiintoisia faktoja maailman eri kolkista.

Lue lisää

race around the world festive

Race Around the World Festive - ennen elämystä

Lähde virtuaaliseen juhlakilpailuun maailman ympäri, kun tiimisi löytää uusia paikkoja, kun löydät hauskoja ja mielenkiintoisia faktoja matkallasi ympäri maailmaa.

Lue lisää

race around the world

Race Around the World -tiimiaktiviteetin PowerPoint-esitys

Tälle sivulle saat tarvittaessa salasanan vetäjältämme.

Lue lisää