Pakopelit

Koe johtolankojen ratkaisemisen ryhmäyttämishyödyt pakopeleissämme.

Pakohuoneissa yhdistyvät seikkailun, teatterin, ryhmätyön ja erikoistehosteiden elementit. Vaikka huoneen teema voi vaihdella, pakohuoneiden ideana on mysteerien ratkaiseminen murtamalla koodeja, tulkitsemalla vihjeitä ja ratkaisemalla tehtäviä aikarajojen luodessa äärimmäistä painetta. Pakohuonepelien suosio on kasvanut räjähdysmäisesti kaikkialla maailmassa. Ensimmäinen pakopeli pelattiin Kiotossa heinäkuussa 2007; nykyään maailmasta tuskin löytyy kaupunkia, jossa ei olisi yhtään pakohuonetta - pelkästään Helsingissä niitä on jo yli tusinan verran.

Pakohuoneet ovat ääriesimerkki kokemustaloudesta, uudesta nousevasta kuluttajasukupolvesta, joka etsii merkityksellisiä kokemuksia ja luo kestäviä muistoja ystävien kanssa passiivisen kulutuksen sijaan. Yritysyhteisöltä ei ole myöskään jäänyt huomaamatta pakohuoneiden ryhmäyttämiselle tuovat hyödyt, vaan yritykset näkevät näissä kokemuksissa konkreettista arvoa. Työtovereiden vieminen pois työympäristöstään auttaa muurien murtamisessa ja nopeuttaa ryhmäytymisprosessia.

Catalyst-valikoimasta löydät korkeatasoisia tiimiaktiviteetteja, joissa yhdistyvät seikkailu, ongelmanratkaisu ja ryhmätyöskentely ja jotka tarjoavat tasavertaisen pelikentän tiimidynamiikan tutkiskeluun. Tiimityöskentelyn lisäksi aktiviteeteissamme korostuvat myös tiimien välinen yhteistyö. Kommunikaatio, vahvat johtajuustaidot sekä työtoverien yksilöllisten vahvuuksien ymmärtäminen ovat kaikki oleellisia asioita yrityksen menestyksen (ja mysteerien murtamisen) kannalta!

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles