Hakaa päälle!

Voimallinen sotatanssi yhdessätuumin

10 - 20 minuuttia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Haka on maorien perinteinen sotatanssi, jonka tarkoituksena on osoittaa joukkojen yhteistä voimaa sekä herättää pelkoa ja kunnioitusta vastustajissa. Uuden-Seelannin rugby-maajoukkue All Blacks on tehnyt hakasta maailmankuulun. Vastustajan haastamisen ja sotahuudon vastapainona tätä muinaista pyhää tanssia on yhtä hyvin esitetty juhlistettaessa erityistilanteita tai kun halutaan toivottaa tärkeät vieraat tervetulleiksi.

Hakaa päälle! on erittäin energinen, eksoottinen ja hauska lyhytaktiviteetti, joka tempaa kaikki mukaansa. Superenergisten fasilitaattorimme johdolla opit hakan sanat ja merkitykset, minkä jälkeen ryhdytään tositoimiin sotatanssin rytmikkäiden liikkeiden, hurjien ilmeiden ja elkeiden oppimiseksi ja esittämiseksi koko joukolla.

Suuremmat ryhmät voidaan jakaa pienempiin ja käydä kisaa, minkä joukkueen esitys on äänekkäin, kenen voimallisin, kenen intohimoisin. Hakaa päälle! voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona, se voi olla tykypäivän ohjelma, se toimii kokouksessa tunnelman vapauttajana tai vaikka osana tiimipäivää.

Hyötyä ja tuloksia

Hakaa päälle! sopii kaikille. Kaikilla osallistujilla on mahdollisuus osallistua fyysisesti omalla tasollaan tuntematta oloaan epämukavaksi. Hakaa päälle! –aktiviteetissa osallistujia rohkaistaan vapauttamaan piilevät voimavaransa ja pitämään asenne avoimena. Tässä kannustavassa, yhteisöllisessä hetkessä osallistujat voivat tuoda esiin luovuutensa ja ilmaista tunteitaan. Hakaa päälle! on hieno jaettu kokemus, joka energisoi ja virkistää, lisää yhteishenkeä ja antaa eväitä kohtaamaan tulevia haasteita.

Asiakkailta kuultua

Hakaa päälle! sai kaikki liikkumaan, piristymään, nauramaan ja hymyilemään.

Roche

Pyydä tarjous