Musiikkiaktiviteetit

Inspiroi, energisoi ja motivoi mikä tahansa kokouksen tai yritystapahtuman kohderyhmäsi ainutlaatuisilla musiikkiaktiviteeteillamme

Musiikki- ja rytmiaktiviteeteissa osanottajat soittavat soittimia yhdessä, usein aivan ensimmäistä kertaa elämässään. Yhdistämällä sopivasti osaavien musiikinopettajien ohjausta, helposti omaksuttavia oppimistekniikoita ja yhteistyötä ryhmänä, musiikkia voidaan tuottaa uskomattoman laadukkaasti. Catalystin musiikki- ja rytmiaktiviteeteissa pääset toteuttamaan itseäsi orkesterikappaleista maailmanmusiikkiin, maorien sotatanssista tummanpuhuvaan punkkiin.

Musiikkiprosessiin uppoutumisen myötä ihmisten aivot virittyvät eri tilaan, jossa uusia hermoyhteyksiä syntyy tutkailtaessa uusia ajatuksia. Aivojen monimutkaisuuden arvostaminen on vaikeaa, sillä aivot koostuvat sadasta miljardista neuronista. Jokainen neuroni yhdistyy kymmeneen tuhanteen muuhun. Kuvittele siis, että uusia polkuja muodostuu ihmisten opetellessa musiikin tekoa yhdessä ensimmäistä kertaa. Ei ihme, että musiikkitapahtumat ovat niin täynnä tunteita, herättävät ajatuksia ja palkitsevat osallistujansa. Musiikkitapahtumamme ovat asiakkaidemme keskuudessa suosittu valinta, sillä ne haastavat ihmisiä tekemään jotakin, mitä he eivät ole ennen päässeet tai tulleet edes ajatelleeksi osallistuvansa.

Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles