Break Out Bingo

Nopeatahtinen energisointiaktiviteetti, joka yhdistää etänä työskentelevät

20 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Pelisovelluksen ladattuaan osallistujat liittyvät mukaan videokokouksen kautta. Sanavalmis tapahtumaisäntä ottaa pelaajat opastukseensa ja jakaa heidät pienryhmiin. Ykköskierroksella kukin kysyy yhden kysymyksen virtuaaliselta BingoKortiltaan. Nämä ”pop up” -kysymykset liittyvät joko vastaajan henkilökohtaisiin tai hänen työkavereidensa henkilö- tai työhistoriaan, esimerkiksi ”Kuka tässä huoneessa on esiintynyt TV:ssä?

Tiivis, mukaansatempaava kisatunnelma pitää osallistujat otteessaan heidän syöttäessään vastauksiaan interaktiiviseen sovellukseen. Kolmen minuutin kuluttua on uuden ryhmän vuoro ja prosessi alkaa alusta. Kakkoskierroksen jälkeen porukka otetaan kokoon perinpohjaisesti energisoitavaksi ja jakamaan viimeisimmät havaintonsa. Seuraavilla kierroksilla koetaan jälleen iloisia kohtaamisia ja kuullaan huuto “BINGO!”

Hyötyä ja tuloksia

Etäkokousten käyntiin saaminen saattaa usein olla vähän jäykähkö, varsinkin jos kaikki osallistujat eivät ole ennestään tuttuja. Tämä harmiton energisointiaktiviteetti kokeneen juontajan ohjauksessa voi auttaa kohderyhmääsi rentoutumaan ja ilmaisemaan itseään avoimemmin (tulevia) yhteisiä työasioita käsiteltäessä. Breakout Bingo on hyvän mielen tiimiaktiviteetti, joka heti alkuhetkistä lähtien sitoo takuuvarmasti porukan yhteen.

Ihmissuhteet ovat tärkeitä kaikissa organisaatioissa ja tuottava, mahdollisimman yhteistyökykyinen henkilöstö on ratkaisevan keskeinen voimavara. Breakout Bingo rohkaisee väkeäsi tutustumaan toisiinsa henkilötasolla silloinkin, kun he työskentelevät kaukana toisistaan. Kaikille yhteisten aiheiden tunnistaminen, viestimistaitojen terävöittäminen ja säväyttävät digitaaliset ahaa-elämykset ovat olennaisia motivoitaessa etätiimejä.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous