Time to Talk

Avaa äänet ja yhdistä tiimit hauskassa puheaktiviteetissa

15 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
3 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Time to Talk on täydellinen tiimiaktiviteetti minkä tahansa tapaamisen jään murtamiseen ja äänten avaamiseen niin etänä, hybridinä kuin läsnäkokouksissakin. Lyhyen esittelyn johdattelemana osallistujat jaetaan tiimeiksi Breakout-huoneisiin ja he liittyvät peliin helposti mobiililaitteella tai tietokoneella; Time to Talk on selainpohjainen aktiviteetti, joka ei vaadi erillisiä latauksia. Naurua vapauttava tunnelma kohoaa kattoon jo ensimmäisellä kierroksella, kun peli valitsee sattumanvaraisesti ensimmäisen puhujan ja antaa tälle kellotetun ja kekseliään puhehaasteen. Jos puhujat haluavat todella haastaa itseään, he voivat myös lisätä haastetehtävien vaikeustasoa, ylittää itsensä ja yllättää tiiminsä! Kun kierroksen puhujan aika loppuu, muut pelaajat antavat hänelle palautetta ja sitten alkaa seuraavan puhujan kierros. Puhekierroksia jatketaan, kunnes kaikki osallistujat ovat puhuneet!

Hyötyä ja tuloksia

Time to Talk on suunniteltu murtamaan jään ja luomaan spontaanien keskustelujen kipinää luovalla ja hyväntuulisella pelialustalla. Aktiviteetti osallistaa jokaisen ja antaa kaikille osallistujille yhtä paljon puheaikaa, jonka he voivat kukin käyttää omalla luontaisella tavallaan. Aktiivisen kuuntelemisen lisäksi Time to Talk kehittää myös aidosti kehittävän palautteen antamisen taitoa. Tiimit tutustuvat toisiinsa täysin uudella tavalla ja lujittavat yhteisöllisyyttä, joka vahvistaa motivaatiota, sitoutuneisuutta ja organisaation yhteistä kulttuuria.

Time to Talk muokkautuu juuri sinun tiimisi, organisaatiosi ja tilaisuutesi mukaan. Peliaika, kierrosten määrä ja jokaiselle puheelle annettu aika ovat täysin mukautettavissa ja aktiviteetti räätälöidään palvelemaan tiimisi tarpeita, halusit sitten energisoida kilpailuhenkisellä aktiviteetilla tai kehittää tiimityötä pitkälle kantavilla opeilla ja oivalluksilla. Peli innostaa hauskalla tavalla osallistujat keskustelemaan keskenään ja aktiviteettiin voidaan myös suunnitella fasilitoitu loppukeskustelu, jossa osallistujat jakavat oivalluksiaan ja oppejaan sekä ankkuroivat ne omaan arkeensa.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous