Loputon Luuppi

Sukella virtuaalitodellisuuteen ja tuo havaintosi reaalimaailmaan

1.5 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Tiimisi kutsutaan selvittämään mystinen tehtävä: nuori mies on ostanut virtuaalitodellisuuslasit epäilyttävältä ”The Odyssey” -yritykseltä ja kokeillessaan uusia lasejaan hän imeytyi yhtäkkiä fyysisesti pelin virtuaalimaailmaan.

Tehtävänänne on kulkea edestakaisin virtuaalisen ja todellisen maailman välillä etsien johtolankoja, jotka auttavat palauttamaan kidnapatun miehen takaisin todelliseen maailmaan. Yksi kerrallaan tiimin jäsenet käyttävät virtuaalilaseja kuvaillakseen virtuaalimaailmaa samalla kun tiimikaverit etsivät reaalimaailmassa ratkaisut lukkomoduuleihin, joiden avulla avataan ovia eri huoneisiin.

Juuri kun tiimisi luulee päässeensä perille, teidät siirretään seuraavalle tasolle. Samat huoneet on käytävä uudelleen läpi - mutta tällä kertaa lukitusjärjestelmät ovat monimutkaisempia.

Virtuaalimaailman pakohuonepeli on myös kilpailu tiimien välillä. Tunnelma tiivistyy ja pelisession tahti kiristyy pistetilanteen päivittyessä reaaliaikaisesti suurella näytöllä


Hyötyä ja tuloksia

Loputon Luuppi on vahva lean management -tyylinen bisnespeli, joka pohjautuu ajantasaiseen yhteistyöhön ja kommunikaatioon. Mitä tarkemmin virtuaalimaailmassa oleva pelaaja kuvailee ongelmaa, sitä nopeammin todellisessa maailmassa olevat tiimikaverit löytävät ratkaisun. Pakohuonepelin oppimiskäyrä on vahva. Toistoon perustuva oppiminen ja kehittyminen yhdistettynä jatkuvaan palautteeseen saavat tiimit ratkaisemaan ongelmia tehokkaammin. Loppumaton luuppi on mukautuva ja tehokas työkalu etätiimejä käyttävien nykyaikaisten yritysten monimutkaisten ongelmien käsittelyyn, jossa hyödynnetään ketteriä toimintatapoja.

Asiakkailta kuultua

Mahtavaa! Pysyimme aikataulussa pelin lopettamisen osalta, mutta tiimit olivat niin innoissaan mukana, että he halusivat jatkaa pelaamista.

Amdocs

Pyydä tarjous