Quickfire

Tiivistempoinen tableteilla käytävä tiimikisa

30 minuuttia - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Quickfire on korkeatasoinen tiimiyttämiskokemus, jossa hyödynnetään helppokäyttöistä tekniikkaa ja pelillistämistä. Haastevalikon ohjaamina tiimit ottavat mittaa toisistaan ja nerokkuudestaan joutuessaan kohtaamaan ällistyttäviä haasteita luovuuden, mielikuvituksen ja aktiviteettien saralla. Osallistujat voivat päättää sekä sisällöstä että toteutusjärjestyksestä, synnyttäen erittäin tarttuvaa positiivista energiaa ja tiimihenkeä. Tehtävissä pyritään päihittämään vastustajat ja ylittämään näiden suoritukset, maksimoimalla omat pisteet. Quickfire on tapahtuma, joka luo upean ilmapiirin ja koska osallistujat hoitavat tapahtuman keskenään, kaikki varmasti saadaan mukaan.

Hyötyä ja tuloksia

Quickfire-kisassa menestyäkseen tiimien tulee yhdessä puntaroida riskinoton ja voittamisen välillä. Kellon käydessä tehtävänä on maksimoida pisteet sopimalla, mihin tehtäviin ryhdytään ja mihin kysymyksiin vastataan. Luottamus yhteisiin suorituksiin kasvaa onnistumisten myötä samalla, kun joukkuejäsenistä alkaa nousta esiin erilaisia, jopa täysin uusia, osaamisia. Luova ajattelu, kommunikaatio ja tehtäviin ennakkoluulottomasti heittäytyminen ovat valttia. Quickfire tempaa jokaisen mukaansa ja luvassa on monta hauskaa hetkeä energisoiden ja lisäten yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Tärkeää on myös oppia omista ja varsinkin toisten vahvuuksista.

Asiakkailta kuultua

Olemme keskittyneet tiimissämme tiimidynamiikkaan, taitoihin ja rooleihin. Quickfire oli loistava apuväline, jonka avulla ihmiset kykenivät tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja heikkouksiaan, sekä arvostamaan myös muissa näitä ominaisuuksia. Aktiviteetin jälkeen olemme huomanneet merkittävän eron siinä, miten ihmiset kommunikoivat ja työskentelevät keskenään.

Novartis

Pyydä tarjous