Se On Siinä!

Energinen, vuorovaikutteinen iPad-joukkuekisa

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
20 - 200

Aktiviteetin kuvaus

Se On Siinä -kisa on viritetty viimeistä piirtoa myöten tempaisemaan jokaisen tapahtumasi osallistujan täysillä mukaan. Kukin tiimi saa käyttöönsä iPad-laitteet, jotka ovat langattomasti yhteydessä toisiinsa ja pelin johtajaan. Älylaitteiden kautta tiimit saavat ratkaistavakseen koko joukon toinen toistaan haastavampia tehtäviä. Saumaton yhteispeli on valttia tiimin tehdessä tärkeitä valintojaan!

Se On Siinä -  Manulle illallinen vai Jussille kuokka?

Koitokset koostuvat taitotehtävistä, fyysisistä haasteista ja aivopähkinöistä, joiden haastavuustason räätälöimme juuri toiveidesi mukaisiksi. Ja, tehtäviin viritämme juuri sellaista sisältöä kuin haluat, oli sitten kyse vaikka tuotetietoisuuden lisäämisestä tai sisäisen kommunikoinnin parantamisesta - tai puhtaasti joukkojesi viihtymisestä.

Tapahtuman seremoniamestari toimii paitsi visailujuontajana, myös tunnelman luojana. Hänen tukenaan on lahjomaton Se On Siinä -tuomaristo, joka varmistaa osaltaan, että kaikilla on hyvä tunnelma ja jokainen saa osallistua. Jury kuljettaa aktiviteettia langattomasti eteenpäin - napin painalluksesta seuraava tehtävähaaste ponnahtaa jokaisen tabletin ruudulle. Vastausaikaa voidaan rajoittaa, jolloin tiimeiltä vaaditaan nopeaa reagointi- ja päätöksentekokykyä. Tulospalvelua pyöritetään reaaliaikaisesti ja joukkueiden vastauksia voidaan analysoida kisan tiimellyksessä.

Se On Siinä! on sopiva sekoitus korkeampaa teknologiaa ja pyöreän pöydän ympärillä toteutuvaa tiimihengen nostatusta. Olipa kyseessä sitten päiväkokouksen energisointi tai illanistujaisten kohokohta, Se On Siinä!

Hyötyä ja tuloksia

Se On Siinä! voidaan räätälöidä tukemaan tiimisi tuotetuntemusta, bränditietoisuutta tai mitä tahansa oppimisen tavoitetta. Se on omiaan myös kokouksen energisoijana, motivoiden ja innostaen osallistujat yhteiseen tekemiseen, jonka kokemukset kantavat pitkälle yhteisessä arjessa.

 

Asiakkailta kuultua

Se on siinä on erittäin mukautuva, innovatiivinen ohjelma, jota muokattiin soveltumaan haluamiimme tuloksiin. Sen lisäksi, että UNIVERSUM - Catalyst Romanian kanssa oli ilo työskennellä, he kykenivät esittämään luovia ideoita ja toteuttivat ne onnistuneesti tapahtumamme aikana.

Luiza Toma
Danone Romania

Pyydä tarjous