Matkailumakasiini

Minimuotoisen matkadokumentin luominen

2 - 4 tuntia
Ulkona
Kilpailuhenkinen
10 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Ryhmän tehtävänä on tutkia kaupunkia tai tapahtumapaikkaa, sekä taustoittaa, käsikirjoittaa, harjoitella ja kuvata mini-matkailudokumentti.

On vaativa haaste tulla tehokkaaksi kohteessa toimivaksi TV-tuontantoyksiköksi. Ryhmän pitää huolella hallinta resurssinsa ja jakaa henkilöille selvät roolit: juontaja, kuvaaja, äänittäjä, kohdehallinto, rekvisiitanhoitaja ja tietysti ohjaaja. On oleellista päästä kohteen sieluun ja ytimeen, eikä yhtään matkaohjelmaa tehdä ilman juontajan irvistelyä paikallisia erikoisuuksia kokeillessaan, tai hänen kommelluksiaan kokiessaan kohteen erikoisuuksia, kuten vaikka kamelin selkään joutumista.

Jokaisen ryhmän viisiminuuttisen videomatkan tulee sisältää tietyt osa-alueet: vaihtelevat kohteet, historialliset rakennukset, markkinat tai tori, kulttuurinähtävyydet ja paikallisten asukkaiden haastattelut kohteessa.

Luovat kuvauskulmat, paikallisväri ja huolellinen elokuvallisuus tuovat voiton. Päätöstilaisuudessa ryhmät katsovat ja arvioivat kaikki ohjelmat, joista jää upea matkamuisto kotiin vietäväksi.

Matkailuohjelma on luova ja seikkailuhenkinen tapa tutustua konferenssi- tai kokouspaikkakuntaan, ja tällaista tiimihengen nostatusta ei kannata jättää väliin.

Hyötyä ja tuloksia

Erittäin tehokkaana kuvauspaikalla toimivana elokuvatuotantoyksikkönä toimiminen on vaativa haaste. Tiimien on suunniteltava resurssien käyttöä, päätettävä kuka toimii missäkin roolissa - juontajat, kuvaushenkilöstö, ääni, kuvauspaikan hallinta, lavasteet ja ohjaaja. Tämä hauska ja palkitseva tapahtuma tarjoaa osanottajille mahtavan tavan löytää itsensä, toisensa ja paikallisen ympäristönsä. Erittäin palkitseva yhteinen kokemus, jota voidaan käyttää arviointiin ja reflektointiin vielä pitkään aktiviteetin jälkeenkin.

Asiakkailta kuultua

Mitä voisin sanoa – OLIPA MAHTAVA PÄIVÄ!! ISO kiitos sinulle ja tiimille – ylititte jälleen odotuksemme.

Virgin Atlantic Airways

Pyydä tarjous