Boom Time Live

Interaktiivinen musiikkivideopeli

30 minuuttia - 1.5 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
24 - 4000

Ohjelman kuvaus

Boom Time Live on KOUKUTTAVA aktiviteetti! Kaava on yksinkertainen: mitä enemmän pelaajia on oikeassa rytmissä, sitä enemmän väkijoukko villiintyy ja sitä kovemmin soittimet kuuluvat äänijärjestelmän kautta. Ensimmäisen kierroksen lopulla jokaisen ryhmän paras pelaaja kutsutaan automaattisesti lavalle finaalitaistoon. He eivät kuitenkaan ole yksin, sillä heidän tukijansa ovat soittamassa mukana, ansaite mestarilleen bonuspisteitä.

Ainutlaatuinen Boom Time Live -järjestelmä sisältää analogisia soittimia, joihin muodostetaan yhteys osanottajien älypuhelinten kautta. Graafisen käyttöliittymän avulla joukkueet seuraavat pisteytystään reaaliaikaisesti soittaessaan interaktiivista ääniraitaa. Mitään sovellusta ei puhelimiin tarvitse ladata. Boom Time Live on verkkopohjainen ja käynnistyy muutamassa sekunnissa QR-koodin tai lyhyen linkin kautta toimien tilaan rakennetussa omassa wifi-verkossamme. Helposti räätälöitävään Boom Time Liveen voidaan lisätä yrityksesi logo, slogan tai tapahtumanne tunnus.

Hyötyä ja tuloksia

Old school -metodien ja korkeatekniikan fiksua sekoitusta hyödyntävä Boom Time Live tempaa osanottajat mukaansa musiikin avulla. Kattavan tutkimuksen ja kehityksen myötä Boom Time Live kokoaa yhteen kaikki oleelliset pedagogiset opetukset tuhansista musiikkipohjaisista ryhmäyttämistapahtumista ja yhdistää ne intuitiiviseen videopelikäyttöliittymään, jonka avulla musiikkia harrastamattomat käsittävät musiikin perusteet muutamassa minuutissa, harjoittelevat laulua ja soittavat yhdessä. Tämä ajattelua muokkaava ohjelma saa osanottajat sitoutumaan, motivoitumaan ja virkistymään. Reaaliaikainen pisteytys edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tervettä kilpailuhenkeä.

CSR-ideoita

Boom Time Live -aktiviteettiin voidaan yhdistää myös hyväntekeväisyyselementtejä muuntamalla tiimien keräämät pisteet lahjoituksiksi valitsemasi hyväntekeväisyysjärjestön kautta. Voit myös hyödyntää yhteistyötämme B1G1-järjestön kanssa ja valita sopivimmat kohteet hyvän tekemiselle.

Pyydä tarjous