Hollywood-Klassikko

Herätä valkokangas eloon Hollywood-klassikolla

2 - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
20 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Hollywood-Klassikko saa joukkueet tasapainottelemaan egojensa kesken ja vahtimaan TV-näkyvyyttään, samalla kun he loihtivat valkokankaalle omat Hollywoodin klassikkonsa. Tiimit haastetaan tuottamaan omat versionsa Hollywoodin kaikkien aikojen klassikkoelokuvista ja luomaan samalla hullunhauskan iltaohjelman. Jokaisen joukkueen studio on kalustettu laitteistoarsenaalilla, joka on suunniteltu auttamaan ryhmiä saavuttamaan lopputulos, josta he voivat syystäkin olla ylpeitä. Suunnittelu, käsikirjoittaminen ja harjoittelu johtavat pian filmaamiseen ja luovuus pääsee virtaamaan vapaasti. Filmi saadaan purkkiin kolmessa tunnissa, jonka jälkeen siemaillaan cocktaileja kollegoiden kanssa, odottaen innokkaasti tähtisäihkeistä elokuvien ensi-iltaa, joka kulminoituu hauskan oscar-gaalan kyyneliin ja nauruun. Valot… Kamera... Kuvaus!

Hyötyä ja tuloksia

Tässä hauskassa, ilontäyteisessä tiiminrakennusaktiviteetissa osallistujat pääsevät estoistaan ja tuovat luovuutensa esiin. Heidät haastetaan astumaan ulos mukavuusalueeltaan ja ottamaan joko näyttelijän, käsikirjoittajan tai kuvaajan roolit. Lopputulos on hupaisa. Aikataulu on tiukka, joten ryhmätyötaidot, strategia ja tehokas roolien ja tehtävien allokointi ja toteutus on ehdottoman tärkeää menestymisen varmistamiseksi. Kuvausten ja uusintaottojen kautta joukkueet oppivat tavoittelemaan parasta suoritusta tiukan aikataulun puitteissa.

Asiakkailta kuultua

Tapahtuma oli upea ja hyvin järjestetty! Meidän tiimi oli todella otettu siitä, enkä itsekään voisi olla kiitollisempi niille, jotka myötävaikuttivat sen onnistumiseen. Kiitos vielä kerran!

Siemens Healthcare Diagnostics

Pyydä tarjous