IlmaDJ - Anna sen soida!

Yhteisöllinen musiikkivideopeli. Tverkkarit esiin!

15 - 30 minuuttia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Shake it!  IlmaDJ on upouusi musikaalijulkaisu, joka hyödyntää suosittua verkkopohjaista Shake it! –teknologiaa. Se herättää tiimit eloon yhteisöllisellä, urbaanilla tanssimusiikkityylillä Daft Punkin tapaan.

IlmaDJ on upea liikkumiseen perustuva musiikillinen videopeli, jossa osallistujien omat älypuhelimet toimivat ohjaimina. Jokainen osallistuja on vastuussa oikean saundin soittamisesta oikeassa tempossa keräten pisteitä reaaliaikaisesti tiimilleen, mutta samalla kaikki yhdessä tuottaen musiikkia. Tämä on kuin jättimäinen Guitar Hero, jossa jokainen puhelin tuottaa omanlaistaan musiikkia: kitaroita, kosketinsoittimia, jousia ja puhaltimia. Jokainen soittaa yksilöllisesti sopien harmonisesti (tai ei ollenkaan!) toisiinsa.

Osallistujat seuraavat tapahtumanäytöltä liikkuvaa käyttöliittymää, jonka värijärjestelmä kertoo pelaajille, milloin ja mitä tulee soittaa. Jokainen pelaaja saa välittömästi huomata, miten soitto kulkee kuullessaan äänen (aivan kuten oikeasta soittimestakin) ja jokainen joukkue saa palautetta pistekertymän ja bonusten muodossa.

Vuosikymmenten kansainvälinen kokemus musiikkiteemaisten tiimiaktiviteettien toteuttajina sai meidät kehittämään tämän liikkeeseen perustuvan, kaikille sopivan sovelluksen, jolla voidaan soittaa mitä tahansa toivottuja soittimia. Voit valita lauluvalikoimastamme omaan tapahtumaasi sopivimman kappaleen - tai vaikka useammankin – ja käyttää niitä piristävinä väliohjelmina kautta tapahtumasi.  

IlmaDJ voidaan myös toteuttaa samanaikaisesti eri sijaintipaikoissa: musiikki soi ja pisteet kertyvät reaaliaikaisesti jokaisen osallistujien silmien edessä kussakin tapahtumapaikassa. Ei tarvetta erikoistekniikalle tai toimistonörteille, käyttöliittymämme on verkkopohjainen ja toimii millä tahansa nettiyhteydellä varustetulla tietokoneella tai puhelimella.

Hyötyä ja tuloksia

Ryhmänne saavuttaa jotain, mitä ei voisi uskoa todeksi: ilman aiempaa musiikillista kokemusta soitetaan musiikkikappale yhdessä. Sovellus on vaistonvarainen, koukuttava ja vaatii vain rohkeaa rämpytystä osallistujilta, jokaisen joukkueen ollessa mukana samanaikaisesti.

Vaikka Shake It! on virtaa lisäävä ohjelmanumero, se myös opettaa osallistujille arvioimaan kykyjään oikein: pitää valita oikea määrä soitettavia nuotteja, sallia itsensä saavuttaa mahdoton haukkaamatta liian suurta palaa, ymmärtää omat kykynsä ja ylittää yksilölliset rajansa nolostumatta tai ujostelematta.

Musiikin yhdistävä voima ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua. Uudet perehdytyksessä olevat työntekijämme pitivät IlmaDJ - Anna sen soida! -aktiviteetista kovasti ja he saivat todellakin käsityksen siitä, miten me yrityksenä toimimme. Rajoja venyttävää.

Request a Quote