Pop Factor

Herätä toiveklassikkosi uuteen henkeen

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Rokkivideo, jollaista et ole koskaan ennen nähnyt! Samalla aaltopituudella kuin ryhmäsi musiikkisukupolvi.

Maine, rikkaudet ja loistokas lifestyle vain muutaman minuutin päässä! Enää tarvitsee vain kirjoittaa, tuottaa ja tähdittää oman videoversio menneisyyden hitistä, vanhasta villityksestä, klassikkohitistä klassiselta vuosikymmeneltä – 70-luvulta! Pop Factor yhdistää dynaamisen ja luovan ryhmätyöhaasteen ja mahdollisuuden kaikille vaihtaa villisti vapaalle ja pitää kunnolla hauskaa...Mikäli ohjelma ja aikataulu sallivat, voidaan porukalla rakentaa oikea video-discoilta, jossa joukkueiden teokset loihditaan näyttävästi diskoteekin isolle videoseinälle!

Hyötyä ja tuloksia

Tässä hauskassa, naurua pullollaan olevassa tiimihaasteessa osanottajat heittävät estonsa romukoppaan ja päästävät luovuuden valloilleen. Heidät haastetaan astumaan pois mukavuusalueelta ja tarttumaan näyttelemiseen, esittämiseen ja kuvaamiseen hillittömin lopputuloksin. Aikaa on rajallisesti, joten ryhmätyö, strategia sekä roolien ja tehtävien tehokas jako ja toteutus ovat äärimmäisen tärkeitä onnistumisen kannalta. Kuvaamisen ja uusintaotosten kautta tiimit oppivat pyrkimään erinomaiseen tulokseen haastavassa aikaikkunassa.

Olemme keskittyneet innovatiivisen ajattelun tärkeyteen, rohkaisten ihmisiä venyttämään normien rajoja ja löytämään parempia tapoja tehdä asioita. Pop Factor vaikutti alkuun hullulta menetelmältä tämän suorittamiseksi, mutta se ylitti tavoitteemme selkeästi antaen meille ikimuistoisen yhteisen kokemuksen, jota reflektoimme paljon.

Unilever

Request a Quote