DrooniMestarit

Lennätä droonia tiimisi rakentaman esteradan läpi

1 - 1.5 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

DrooniMestarit on vahvasti osallistava tiimiaktiviteetti. Tiimien tehtävänä on ohjailla drooni-pienoiskopterinsa tarkasti ohi kahdeksan esteen “ilmaradan”. Aluksi haasteena on tulkita joukko tehtäväkortteja, joiden teemat eroavat toisistaan. Tiimit suunnittelevat lentoreitit eli mihin ja milloin lennetään; kuka lentää mihinkin, milloin ja kuka suorittaa kulloisenkin tehtävän.

Jokainen osallistuja pääsee lennättämään helppokäyttöistä droonia. Tiimeille annetaan hetki aikaa harjoitella ja viimeistellä lentoratojaan, ennen kuin koittaa koko joukon yhteinen näytön paikka kellotetun finaalilennätyksen merkeissä. Voiton vie lentue, joka parhaiten hyödyntää jokaisen jäsenensä panosta ja onnistuu koordinoimaan yksilöiden suoritukset mahdollisimman saumattomasti yhteen näyttäväksi drooni-koreografiaksi.

Hyötyä ja tuloksia

DrooniMestarit on viihdyttävä ja luova tapa rakentaa sekä lujittaa tiimejä viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Harjoitteen kuluessa tiimien tulee tavoitella ja löytää tehokkuustekijöitä höylätäkseen sekunteja pois loppuajastaan. Yhteisten, mahdollisimman tarkoituksenmukaisten lentolinjojen etsiminen ja esteiden ohittaminen vaativat innovatiivistä ajattelua, jonka palkitsee positiivinen lopputulos ja ahaa-elämykset. Roolejakin vaihdellaan sopivasti aktiviteetin edetessä.

DrooniMestarit tarjoaa viihtymisen ohella strategisen suunnittelun haasteita, sitouttaen kaikki mukaan, ilman yksittäisen osallistujan roolin korostamista. Kello käy armottomasti asettaen lisäpaineita tiimeille löytää keskuudestaan yhteisen työstämisen dynamiikan ja positiivisen tekemisen meiningin.

Pyydä tarjous