Fortnite suosittu teema Go Team -aktiviteetissa

Julkaistu 27.3.2019

Tavoitteet

British American Tobacco on Catalyst Mexicon pitkäaikainen asiakas, joka ymmärtää ratkaisupohjaisten tiimiaktiviteettien hyödyt vuodesta toiseen.

Joka vuosi British American Tobacco etsii entistäkin vaikuttavampaa ja tuloksiin keskittyvää tapahtumaa aikaisempiin vuosiin verrattuna. Lisäksi yritys suosii aktiviteetteja, joissa hyödynnetään uusinta teknologiaa.

Tällä kertaa BAT oli kiinnostunut ryhmäyttämisaktiviteetista, joka olisi sekä hauska että mukaansatempaava, keskittyen yhteistyöhön, luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun.

British American Tobacco Fortnite Go Team

Tavoitteet lyhyesti listattuna

  • Yhteistyötä kokonaisena liiketoimintayksikkönä
  • Kilpailuhenkisiä harjoituksia ongelmanratkaisustrategioiden kehittämiseksi
  • Innovatiivisen ajattelun kannustamista ja luovuuden rohkaisemista.

British American Tobacco Fortnite Go Team

Ratkaisu

Catalystin Go Team -sovellus toimi räätälöidyn teknologiapohjaisen ryhmäyttämisaktiviteetin pohjana. Tapahtumapäivänä tiimien piti löytää suoriutua eri aktiviteeteita toiseen, aktiviteettien tullessa haastavimmiksi joka askeleella. Kun sovelluksen ulkonäkö oli suunniteltu suositun Epic Games 2017 netti peli "Fortniten" kanssa samankaltaiseksi, kaikki olivat välittömästi pelin pauloissa ja pysyivät mukana koko tapahtuman ajan.

Haasteissa toistuivat Fortniten teemat ja avatarit, ja mukana oli muun muassa:

  • Fortnite-tyylinen voitontanssi.
  • "Pommien" heittelyä - simulaationa, jossa kaikki tiimiläiset heittivät “bang snap” -ilotulitteita pieneen astiaan kovalla vauhdilla.
  • Tiimin videointia pitämässä DJ Marshmallow -konserttibileet naamioineen ja lavasteineen kaikkineen.
  • Macarenan tanssimista samalla, kun tiimi huusi yrityksen arvoja ääneen!
  • Yritykseen ja muihin satunnaisiin faktoihin liittyviin tietovisoihin vastaamista.

Battle Royale -tyylisessä finaalissa kaikkien tiimien oli kokoonnuttava yhteen ja tehtävä yhteistyötä pelin viimeisten elementtien avaamiseksi.

British American Tobacco Fortnite Go Team

Lopputulos

Kaiken kaikkiaan aktiviteetti oli valtava menestys. Osallistujilla oli uskomattoman hauskaa ja naurua piisasi. Fortnite-teema oli kaikkien mielestä upea juttu! Erilaiset aktiviteetit ja visat olivat haastavuudestaan huolimatta suoritettavissa tiiminä, mikä kannusti luovaan ajatteluun, myönteiseen suhtautumiseen ongelmanratkaisua kohtaan sekä parempaan ymmärrykseen toisten erilaisista vahvuuksista.

Kaikki Case-esimerkit