Mainoskatko

Tuota tiimilläsi TV-reklaami

1.5 - 2.5 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
7 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Yliampuvan TV-mainoksen avulla luodaan yrityksenne tuotteille tai palveluille (tai jopa kilpailijalle) uusi ilme. Mainoskatko on hieno mahdollisuus päästä sisälle TV-mainonnan ihmeelliseen maailmaan. Studiossa on kaikki tarpeelliset laitteet mainoksentekoa varten. Varsinainen haaste on suunnitella ja tuottaa filmille lyhyt, osuva ja vahva viesti. Tehtävänanto voi olla tuottaa TV-mainos omille tuotteille tai palveluille, tehdä hiukan pilaa kilpailijan tuotteista, tuottaa organisaatiolle ytimekäs myyntikoulutus, tai vaikkapa luoda yleispätevä myynninedistämisfilmi. Todella klassinen tehtävä, joka luovuudellaan yhä uudelleen hämmästyttää.

Hyötyä ja tuloksia

Mainoskatko rohkaisee osallistujia toimimaan tiiviissä yhteistyössä samalla hyödyntäen heidän luovia, strategisia ja projektinhallintakykyjään. Palkintoseremonian tunnelma vetää vertoja parhaiden mainoshuippujen palkitsemiselle ja juhlistamiselle.

Asiakkailta kuultua

Mainoskatko-tapahtuma oli ihan mieletön! Jokainen oli iloinen lopputuloksesta ja erityisesti palkintojenjakotilaisuuden ammattimaisuudesta.

Nestlé

Pyydä tarjous