Pikkujoulut

Kun on aika kiittää ja muistaa henkilöstöäsi, meiltä löydät joukosta positiivisesti erottuvat pikkujouluaktiviteetit!

Pikkujoulut on yksi vuoden odotetuimpia tilaisuuksia kokoontua yhdessä kollegoiden kanssa, kasvotusten. Ne voivat myös tuottaa harmaita hiuksia: miten varmistaa, että pikkujouluista jää muitakin muistoja kuin kohmelo seuraavana aamuna? Harkitse jotakin huomattavasti merkityksellisempää! Pikkujoulut on ihanteellinen mahdollisuus vahvistaa organisaatiosi ydinarvoja tai lisätä verkostoitumista fiksusti suunniteltujen aktiviteettien avulla.

Catalystin valikoimasta löydät mukaansa tempaavia pikkujouluaktiviteetteja, joilla saat kaikki mukaan yhteiseen hauskanpitoon. Oli sitten tarve koota väki virtuaalisesti tai kasvokkain, valikoimistamme löydät markkinoiden parhaat vaihtoehdot kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Race Around the Worldin jouluerikoinen on ollut etäpikkujoulujen ylivoimainen hittiaktiviteetti. Live-toteutuksissa niin meillä kuin maailmalla suosituin aktiviteetti on KoodinMurtajat, josta löytyy myös jouluteemainen "Pelastakaa Joulupukki" -versio. Quickfire-tiimikisaan on myös leivottu koko joukko jouluisia tiimitehtäviä. Boom Time -musisoinnilla loihditte yhdessä ilmoille maailman tunnetuimpia musiikkikappaleita. Se On Siinä! -tablettikisassa pistät pöytäkunnat kisaamaan toisiaan vastaan hauskoissa, interaktiivisissa visailuissa, joihin voidaan räätälöidä myös organisaatiollesi tärkeää sisältöä.

Kun otetaan huomioon joulunajan todellinen tarkoitus, on vastuullisuus kasvattanut suosiotaan. Hyväntekeväisyyteen pohjautuvissa ryhmäaktiviteeteissa työkumppaneilla on mahdollisuus vaikuttaa paikalliseen yhteisöönsä sekä kestävään kehitykseen suoraan ja tehdä hyvää vähäosaisemmille. Siinäpä vasta ikimuistoiset pikkujoulut!


Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles