Pikkujoulut

Kun on aika kiittää ja muistaa henkilöstöäsi, meiltä löydät joukosta positiivisesti erottuvat pikkujouluaktiviteetit! Yllätä henkilöstösi läsnä, hybridinä tai etänä, laajasta valikoimastamme löydät loistavat yhteiset elämykset.

Pikkujoulujuhla on yksi vuoden odotetuimpia tilaisuuksia, jossa kokoonnutaan yhteen kollegoiden kanssa ja kiitetään kuluneesta vuodesta. Se voi kuitenkin myös tuottaa harmaita hiuksia: miten varmistaa, että pikkujouluista jää muitakin muistoja kuin kohmelo seuraavana aamuna? Tee pikkujouluista mieleenpainuva, merkityksellinen ja me-henkeä nostattava elämys. Pikkujoulut on upea mahdollisuus vahvistaa organisaatiosi ydinarvoja ja kasvattaa yhteenkuuluvuutta huipputiimien kehittämiseen suunniteltujen Catalyst-aktiviteettien avulla, näin päätätte vuoden näyttävästi ja toivotatte uuden, entistä menestyksekkäämmän vuoden yhdessä tervetulleeksi.

Catalystin valikoimasta löydät mukaansa tempaavia pikkujouluaktiviteetteja, joilla saat kaikki mukaan yhteiseen hauskanpitoon. Oli sitten tarve koota väki virtuaalisesti, hybridisti tai kasvokkain, valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat vaihtoehdot kaikkiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Ota yhteyttä, teemme tiimiaktiviteeteilla pikkujouluistanne vuoden kohokohdan!

Energisoi

Pikkujouluajan hitti on jouluinen versio yhdestä maailman suosituimmista tiimiaktiviteeteista, Koodinmurtajista. Pelastakaa Joulupukki -aktiviteetissa, jossa tiimien tehtävänä ei ole enempää eikä vähempää kuin pelastaa koko joulu. Quickfire-tiimikisaan on myös leivottu koko joukko jouluisia tiimitehtäviä, jotka polkaisevat pikkujoulut upeasti käyntiin - onnistuu myös hybridisti ja etänä. Boom Time -musisoinnilla loihditte yhdessä ilmoille maailman tunnetuimpia musiikkikappaleita ainutlaatuisen musiikkikonseptin ansiosta ja Se On Siinä! -tablettikisassa pistät pikkujoulujen pöytäkunnat kisaamaan hauskoissa, interaktiivisissa visailuissa, joihin voidaan räätälöidä myös sisältöä organisaatiosi arvoista, missiosta, visiosta tai strategiasta. Voit myös testata tiimisi erätaitoja virtuaalisesti vauhdikkaassa eräseikkailussa, Escape the Blizzard vahvistaa niin tiimejä kuin käytännön erätaitoja, etänä! Uniikki Go Team -alustamme mahdollistaa aktiviteettien räätälöinnin juuri sinun tiimillesi ja tilaisuuteesi sopivaksi, jotta organisaatiosi saa uutta voimaa.

Yllätä

Ylitä odotukset ja yllätä tiimisi kaikkien aikojen rekikisalla täysin ainutlaatuisella Täyttä vauhtia - Rekiretki -aktiviteetillamme. Tai herättele tiimisi kyvyt ja kutsu heidät loihtimaan organisaationne väriloistoa Isommassa Kuvassa, josta teille jää vaikuttava yhteinen muisto! Kun haluat vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta yllättävällä musiikkielämyksellä, tiimisi löytää yhteisen sävelen alle tunnissa Crescendossa. Laajan Catalyst-valikoiman aktiviteetit herättelevät kaikkia aisteja ja saavat tiimit kokeilemaan jotain täysin uutta, yhdessä. Yhteisen kokemuksen ja jaetun elämyksen avulla teet pikkujouluista yhteisen juhlan, joka kantaa pitkälle uuteen menestyksekkääseen vuoteen!

Yhdistä

Pikkujoulut ovat täydellinen tilaisuus tutustua uusiin kollegoihin. Yhdistä koko organisaatiosi kyvyt vauhdikkaassa lähtölaskennassa jouluun, Etäaktiviteeteista suosituin on Race Around the World, jossa kisataan ympäri virtuaalimaailman jouluaiheisissa tehtävissä. Tai, liikuta tiimiäsi World Outside Your Window'n tehtävärasteilla kasvokkain tai virtuaalisesti, tutustuta tiimisi toisiinsa suositussa tiimiaktiviteetissa nimeltä Tunnen Itseni Tunnen Sinut tai vauhdikkaassa tablettipohjaisessa Human Bingossa. Jos tiimiäsi yhdistää kova kilpailuvietti, tuo Täysi Tusina Hauskaa Joulua teille vauhdikkaan ja hyväntuulisen kisan, jossa voittajan palkitsee itse Joulupukki.

Merkityksellinen joulujuhla

Kun otetaan huomioon joulun ajan todellinen tarkoitus, on juhlien vastuullisuusteema kasvattanut suosiotaan merkittävästi. Hyväntekeväisyyteen pohjautuvissa tiimiaktiviteeteissa työkumppaneilla on mahdollisuus vaikuttaa ja tehdä hyvää - esimerkiksi tiimihenkeä kohottavassa kisassa ansaitut pisteet voidaan muuntaa lahjoitukseksi ja tiimit näkevät heti merkityksellisen saavutuksensa vaikutukset. Siinäpä vasta ikimuistoiset pikkujoulut!


Tutustu aiheeseen liittyvien tiimiaktiviteettien valikoimaan.
Tarvitsetko apua päätöksentekoon? Etsitkö jotakin muuta?

Ota yhteyttä

Related Articles